Ако нямате чушкопек, но искате да си приготвите вкусни и

...
Ако нямате чушкопек, но искате да си приготвите вкусни и
Коментари Харесай

Не ви трябва чушкопек! Ето как да изпечете чушките за минути

Ако нямате чушкопек, само че желаете да си приготвите вкусни и здравословни не пържени, а печени чушки, последвайте този съвет!

Преместете скарата на най-високото равнище на фурната. После закачете за нея приготвените чушки за печене. За задачата може да употребявате кламери, като ги огънете по този начин, че да образуват комфортни кукички, с които да закачите дръжките на чушките. Не забравяйте изпод да поставите съд, в който да капе сокът, отделящ от тях. Настройте фурната на 250 градуса и печете, до момента в който люспата на чушките стане златиста и стартира да се отделя.
 Каква е разликата сред аления и жълтия лук Каква е разликата сред аления и жълтия лук
Кромидият лук е едно от нашите естествени благосъстояния, с които разполагаме на трапезата си. Той е естествен антибиотик, което го прави цен...

По този метод предотвратявате тяхното прегаряне, защото те действително нямат досег до нагорещената повърхнина на фурната. Освен това, тази изобретателна техника ще ви разреши да изпечете едновременно доста по-голям брой чушки, в сравнение с бихте могли благодарение на чушкопек.

Може да употребявате метода за всевъзможен тип чушки, а за какво не и за патладжани, стига да съобразите времето за приготвянето им с тяхната величина.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР