Ако няма свобода на медиите, как това ще се случва?

...
Ако няма свобода на медиите, как това ще се случва?
Коментари Харесай

Бойко Борисов Изригна: Искат Да Заличат Герб, Както Заличиха Сдс!

Ако няма независимост на медиите, по какъв начин това ще се случва? Всички кавги излязоха по толкоз очевиден метод и това сподели, че демокрацията си работи. Каква автокрация? Пред кого автокрация? ". Това съобщи министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов на партийно събитие за " резюме на резултатите от гражданските разговори за обучение и районно развиване " в спектакъл „ Азарян “ в НДК, представен от Офнюз.

" Когато висшият главнокомандващ приканва генералитета да не стои покорно, да слуша или да гледа, към какво ги провокира? Това не е ли към тирания, в случай че изкараш армията или призоваваш генералитета? Имаме ги в този момент, на какъв брой места, военни преврати ", сподели министър председателят Бойко Борисов.

" Те споделят - ГЕРБ би трябвало да бъде заличена, както заличиха Съюз на демократичните сили, с цел да остане безконечната Българска социалистическа партия, Българска комунистическа партия със същите хора. Те толкоз са си повярвали, че са се трансформирали и са разнообразни. Те не могат да се трансформират, тъй като по дейностите им проличава, че не са се трансформирали ", съобщи пермиерът, представен от Фокус

" Ние в ГЕРБ нито имаме съдии, нито прокурори. Ние сме партия на 10 години “, разяснява той. „ Когато единствено ГЕРБ е атакувана, някак си е добре. Ние сме наложили този стандарт - отговорните подават оставка и излизат. А те споделят „ Не, ние ще си работим, за нас не става въпрос “

" Тогава казахме, че имаме вяра на прокуратурата и на институциите. „ Щом това ни се поставя, дано да питат “, по този начин отговаряхме “, посочи Бойко Борисов. „ Източили парите, в този момент викат, че е политическа вендета - към кое? Към заменките, които бяха направени по време на Тройната коалиция ли? Кои ги преследва тях? Не си припомням “, съобщи той. „ Последният месец всеки, който по един или различен метод беше уязвен, си е подал оставка. Те техните оставки не ги поставят на масата. Щели да чакат инспекция на институциите “, сподели още Борисов. Много ме заболя от това, което ни се случи в предишните дни. Като ги чувам, това ме пъклен ме окуражи. Българска социалистическа партия не могат да прикриват злобата си ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР