Ако някой си мисли, че футболът започва и свършва

...
 Ако някой си мисли, че футболът започва и свършва
Коментари Харесай

Стилиян Петров избухна срещу БФС: Никой не може да забрани футбола на хората

" Ако някой си мисли, че футболът стартира и свършва с него, тотално се е объркал! Ако някой си мисли, че може да изхвърли хората, които същински обичат великата игра, тотално се е самозабравил! Футболът е повече от игра, нали не сте не запомнили?! ".

Това разгласи някогашният капитан на българския народен тим Стилиян Петров, който е част от екип на претендента за президентския пост в БФС Димитър Бербатов. Петров реагира на решението на постоянния конгрес на централата в петък, когато бяха възобновени правата на единствено 9 от 73-те изключени от системата клубове, които бяха осъдени от Изпълкома поради присъединяване си в Изпълкома, проведен от Бербатов.

" Никой не може да забрани футбола на хората! Футболът е за всички! Футболът е на всички! Футболът е феномен! Футболът е обич! Ето и следващото доказателство! Току-що ми изпратиха фрагменти от шампионат на отстранените от БФС тимове от Област Монтана и Област Видин! Футболът не е тирания! Футболът - това са хората, които го обичат! ", написа Стилиян в обществените мрежи. Ето пък какво сподели Бербатов за БФС и Боби Михайлов!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР