Ако някой е имал съмнения какво държи сглобката – днес

...
Ако някой е имал съмнения какво държи сглобката – днес
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ и ПП ДБ се сбиха чий обръч от фирми да открадне парите от ПВУ

„ Ако някой е имал подозрения какво държи сглобката – през днешния ден би трябвало към този момент да прогледне. Това е разпределянето на порциите на властта и кражбата на публични пари. Планът за възобновяване и резистентност, за който проглушиха ушите на целия свят, за тях не е средство за рационализация на България, а е средство за персонално замогване и облагодетелстване на обръч от компании “. Това съобщи пред медиите в коридорите на Народното събрание през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Според нея се вижда ясно абсурдът сред ръководещите 2 партии за това, че от Политическа партия са записали в ПВУ собствен кръг от компании, които да получат огромния къс от парите, свои спонсори и че другият сътрудник се е противопоставил на това. „ Но, да кажем, че не е вманиачен този, който яде баницата, а този който му я дава. Защото имитацията на рецензия към Политическа партия от страна на Борисов свършва сега, в който влязат в зала и с гласовете на ГЕРБ всичко това се взема решение “, уточни Нинова.
По думите й 13-годишният циничен модел на ръководство на Борисов е заразил и Политическа партия. „ Те се включиха в този модел и през днешния ден се избиха за това кой да вземе повече пари – персонално и посредством компании, а не за развиването на България и за добруването на българския народ “, акцентира водачът на българските социалисти и незабавно направи паралелът: „ Виждате, че други европейски страни от дълго време получиха тези пари, модернизираха своите системи – здравна, просветителна, стопанска система “.
Тя бе безапелационна, че протичащото се през днешния ден е показателно за това, че и в трите целта, които сглобката си сложи, са цялостен неуспех. „ Шенген – никакъв прогрес. Еврозона – отсрочена за 2025, Планът за възобновяване и резистентност – загубихме към този момент пари, несъмнено ще загубим и още поради това, че те сега се бият кой да открадне повече от тези пари “, съобщи Корнелия Нинова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР