Ако не бях избрала Еманюел, щях да пропилея живота си.

...
Ако не бях избрала Еманюел, щях да пропилея живота си.
Коментари Харесай

Брижит Макрон в първото си интервю: Ако не бях избрала Еманюел, щях да пропилея живота си

Ако не бях избрала Еманюел, щях да пропилея живота си. Това декларира в първото си изявление след встъпването в служба на френския президент Еманюел Макрон брачната половинка му Брижит, която е с повече от 20 години по-възрастна от него. 

Брижит Макрон даде извънредно изявление за списание " Ел ", част от което беше оповестено на интернет страницата на изданието, а цялото ще може да бъде забелязано на страниците на списанието на следващия ден. 

Брижит за първи път приказва за връзките със брачна половинка си след президентските избори. По време на акцията връзката им стана необятно обсъждана, откакто стана ясно, че двамата са се срещнали, когато Еманюел е бил неин възпитаник и е учел в класа на щерка ѝ. 

В изявлението първата дама споделя, че е усетила връзките им да се трансформират, до момента в който са работили по пиесата " Изкуството на комедията " на Едуардо де Филипо. 

" Пишехме дружно всяка петък вечер и от събота чаках с неспокойствие идващия петък. Не разбирах за какво. Струваше ми се толкоз неуместно ", споделя тя.

Брижит е безапелационна, че е пробвала да устои и точно тя е предиздвикала Еманюел да замине да учи в Париж. 

" Знаех, че е за негово положително. В оня миг нямаше нищо сред нас, само че клюките към този момент бяха почнали. Мислех само за децата ми, Себастиян, Лоранс и Тифани, не ме интересуваше никой различен ", изяснява първата дама. 

По думите ѝ най-тежък в тяхната история обаче са били дистанциите, които са ги разделяли до 2007 година " През този интервал си пишехме ужасно доста ", споделя тя.

На въпроса по какъв начин е претърпяла клеветите и рецензиите за разликата във възрастта по време на президентската акция Брижит дава отговор, че ги е приела зле, само че си е споделила: " Тежко ти е, само че си мълчи. После всичко минава ".

Попитана дали се е чувствала като човек, направил нещо неправилно, Брижит дава отговор: " Не, въобще. Тази история се разви деликатно. Накарах последователно фамилията ми да разбере, че любовта ни има бъдеще. Еманюел направи същото със своето семейство ".

" Във всички случаи разделите имат последици. Децата са тези, които най-често страдат. Знам, че предизвиках болежка на децата си - за това се укорявам най-вече. Но не можех да не го направя. Има моменти в живота, в които взимаме съдбовни решения. За мен това беше подобен миг. 20 години разлика не значат нищо. Разбира се, закусваме и обядваме дружно - аз с моите бръчки, той - със своята младост, само че това е ситуацията. Ако не бях направила този избор, щях да пропилея живота си. Бях доста щастлива с децата си, само че в това време усещах, че би трябвало да изживея тази обич, с цел да бъда истински щастлива ", сподели тя.

Брижит разгласи, че ще се заеме с публичната си роля, като даде обещание бистрота и отчетност за средствата, които ще харчи като първа дама. 

Тя изясни, че на електронния уебсайт на Елисейския замък ще бъде оповестена информация за срещите и уговорките ѝ, с цел да могат французите да знаят какво прави и да има цялостна изясненост. 

Еманюел Макрон искаше да сътвори формален статут " първа дама ", само че концепцията получи рецензии и против нея стартира подписка, която за три седмици събра над 300 000 подписа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР