“Ако наплашиш хората достатъчно, те сами ще пожелаят премахване на

...
“Ако наплашиш хората достатъчно, те сами ще пожелаят премахване на
Коментари Харесай

Петьо П. Блъсков: Откакто има машинно гласуване, Чавес и Мадуро нямат загубени избори, а народите им гладуват. Тук ни чака същото. Така започва тиранията...

“Ако наплашиш хората задоволително, те сами ще пожелаят унищожаване на свободата. Така стартира тиранията.” Това написа милиардерът Илон Мъск в Туитър. Той, несъмнено, засяга неомаркситските безумия в Съединени американски щати, които ни готвят се приготвят и тук. Първата стъпка към тиранията в България ни я проведоха с машинното гласоподаване, неразрешено в 95% от света ". Това разяснява журналистът Петьо П. Блъсков.

Промиваха мозъците на хората 5 години, че изборите не били почтени, че предходната власт ги манипулирала. Как Радев тогава пристигна на власт не е ясно. Когато пристигна моментът прислужниците на диктатора да вкарат напълно машинно гласоподаване, софтуера да се пренаписва и кодира от двама братя ортаци на Киро, без никакъв надзор, а странни, заключени мрежи да се появяват на телефоните на хората в изборните секции, промивката на мозъци беше толкоз всеобща че никой не гъкна, показва Блъсков.

След това всички бяха шокирани от колосалното разминаване на безусловно всички социологии с крайните резултати. Разминаване което се случи в последните два часа на изборите. Откакто има машинно гласоподаване Чавес и Мадуро нямат изгубени избори, макар че народите им няма какво да ядат. Тук ни чака същото. Така стартира тиранията, безапелационен е Блъсков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР