Ако на 20+ без проблем сме правили шпагат, то на

...
Ако на 20+ без проблем сме правили шпагат, то на
Коментари Харесай

Може ли Арнолд Шварценер да прави шпагат на 75 г.


Ако на 20+ без проблем сме правили шпагат, то на 30+ нещата към този момент не са същите, тъй като с възрастта гъвкавостта ни се трансформира. И не всички над 50-годишна възраст, изключително мъжете, които не упражняват, могат да застанат в тази поза. Но това в никакъв случай не важи за Арнолд Шварценегер, който сподели по какъв начин се прави шпагат на 75-годишна възраст. Почти.
 Арнолд Шварценегер и какво мисли за идните президентски избори през 2024 година в Съединени американски щати
Би ли се кандидатирал за президент на Съединени американски щати Арнолд Шварценегер

Актьорът има ясна визия, както постоянно

" Мобилността и гъвкавостта са толкоз значими за мен! ", написа холивудската звезда в Instagram. Във видео, споделено от него, го виждаме да прави страховит шпагат на кухненския плот. С пура в уста той накланя тялото си на ляво и на дясно, докосвайки пръстите на краката си. После изтегля напред, докосвайки плота.

И до момента в който гледаме и се дивим на съвършения шпагат на 75-годишния артист, стигаме до края на видеото, което пък ни демонстрира, че чичо Арни просто мами.

В последна сметка се оказва, че той стои прав пред плота, на който има добре запълнен панталон с маратонки. Така се основава илюзията, че той фактически може да разтегне краката си дотам.

Видеото на Арнолд събра хиляди лайкове и стотици мнения, като почитателите му оцениха закачката. " Ах. Както и да е, през днешния ден се усещам доста еластичен ", споделя най-после някогашния Мистър Олимпия, като добавя, че се гордее със себе си, отдалечавайки се от кухненския плот с панталоните.
 Когато Арнолд Шварценегер сбъдне фантазията на Крис Хемсуърт
Когато Арнолд Шварценегер сбъдне фантазията на Крис Хемсуърт

Една в действителност специфична среща

С въпросния клип Шварценегер популяризира своя уебсайт, където дава препоръки за създаване на мускули и поддържане на форма. Отскоро някогашният губернатор на Калифорния има собствен подкаст, в който също приказва за подготвителните стратегии, които е следвал, да се трансформира в Мистър Олимпия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР