Ако молът е новото поле на прозрачността и политическата почтеност,

...
Ако молът е новото поле на прозрачността и политическата почтеност,
Коментари Харесай

Георг Георгиев за тайните срещи на Кирил и Асен с Нинова: Ако молът е новото поле на прозрачността и политическата почтеност, какво налага нощните бдения на поп Вечерко?

Ако молът е новото поле на прозрачността и политическата честност, какво постанова нощните бдения на поп Вечерко? Кирил Петков и Асен Василев на крайник в среднощ при Корнелия Нинова на „ Позитано”…Това разяснява Георг Георгиев от ГЕРБ във връзка нощното посещаване на Кирил Петков и Асен Василев на " Позитано " 20, за което ПИК заяви нощес.


свързани новини117765преди 5 часа
Веднага откакто завършиха протоколните срещи по секторни политики в мол " Парадайз " на бул. " Черни връх ", Петков и Василев се качиха в лек автомобил " Рено ", а водачът им ги води непосредствено в центъра на София на ул. " Позитано ".

Още с идването водачът скри лекия автомобил зад друга, по-невзрачна кола, а харвардите побързаха да се шмугнат в партийната централа на Българска социалистическа партия.

Двамата явно са се срещнали с лидерката на столетницата Корнелия Нинова, с цел да обсъдят разпределението на постове в кабинета.

Според източници на ПИК действителната делба на властта се случва в централата на Българска социалистическа партия, договарянията в мола, рансирани като неприкритост пред обществото, са само за камуфлаж.

Не е ясно дали останалите водачи в обединението - Слави Трифонов, Христо Иванов и Атанас Атанасов са осведомени със среднощните совалки на Петков и Василев.

Появата на някогашните министри на Радев в централата на Българска социалистическа партия е изненада, защото двамата оповестиха, че първо ще се водят договаряния по политики и едвам откакто целите бъдат изчистени, ще се състоят лидерските срещи, на които би трябвало да стане явен съставът на кабинета.

Мистерия е и за какво Петков и Василев взеха решение да се срещнат с Нинова по нощите. Възможно е двамата да са пробвали да скрият диалога си с председателката на Българска социалистическа партия от останалите партийни водачи.

Припомняме, че през миналите три дни харвардите организираха 12 срещи по секторни политики с специалистите на Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България. Днес и в събота срещите ще продължат, като на тях би трябвало да се изчистят целите пред бъдещото държавно управление.

Срещата на " Позитано " 20, която се състоя късно нощес, обаче е следващото доказателство за изказванията на политическите специалисти, които са безапелационни, че дебатите по секторни политики са единствено заслон за илюзия на обществото.

Истинските договаряния за сформиране на държавно управление се водят на секрети срещи в партийните централи, надалеч от хорските очи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР