Ако можехме, бихме натиснали бутона out of office от 1

...
Ако можехме, бихме натиснали бутона out of office от 1
Коментари Харесай

10 неща, с които със сигурност ще бъдете по-стилни през юли

Ако можехме, бихме натиснали бутона out of office от 1 до 31 юли, само че защото не можем, ще си привнасяме ваканционното въодушевление в стайлинга си даже и в офиса. с висока талия или елегантни рокли през седмицата и къси панталони и мини гащеризони през уикенда. Допълваме ги със сламени шапки, чанти от бамбук и бели кецове, а за какво не и от модерните груби сандали.
               

Много от вас обаче ще имат и своите бягства към морето, по тази причина сложете в багажа си тези с едно рамо или ризи, които нежно разкриват раменете ви, за които очаквахте тъкмо тези мигове, миди полите от сатен и ризите-рокли, които можете да носите както на върху банските, по този начин и за вечеря край брега на морето.
               

Ако пък сте решили да се озовете в сърцето на Гърция или някоя друга лятна дестинация, си носете най-романтичните и цветни рокли и още веднъж не забравяйте за шапките, тъй като слънцето ще става още по-силно и блестящо. Можете да добавите и други аксесоари – като цветни макси обеци, пъстри шалове като аксесоари за коса и дребни чанти за през рамо. И в случай че имате потребност от нови попълнения, ще ги откриете на един клик на mishmashfest.com.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР