Ако мислите, че продажбите на невръстни момичета и тяхната девственост

...
Ако мислите, че продажбите на невръстни момичета и тяхната девственост
Коментари Харесай

Майка се опита да продаде девствеността на 13-годишната си дъщеря

Ако мислите, че продажбите на невръстни девойки и тяхната непорочност са присъщи единствено за мургавите ни събратя, то грешите. Оказа се, че и в голяма и сполучлива страна като Русия се следят шокиращи случаи с търговия на плът, a идващият просто ще ви накара да настръхнете.

35-годишна майка от Челябинск разгласи за обмен девствеността на 13-годишната си щерка в интернет. Съвсем неизненадващ е фактът, че дамата работи като жрица на любовта и несъмнено има опит в сходен тип спорене. Явно майката държи щерка й да наследи специалността й и то от напълно рано.

„ Бизнес дамата “ имала и съмишленица, нейна другарка, която й помогнала да откри покупател и да реализира „ продажбата “. 35-годишната рускиня спазарила девствеността на щерка си за 1.5 милиона рубли. Не след дълго майката и приятелката й намират искащ да обезчести 13-годишната щерка против заложената сума и си уговарят среща в ресторант в центъра на Москва, където тя да получи парите, а той – девственото момиче.

За благополучие, органите на реда реагират съответно, откакто са известени за случая и арестуват майката и съмишленичката й. В момента 13-годишното момиче е настанено в здравно заведение. Предполага се, че рускините, направили жестокото закононарушение, ще бъдат лишени от независимост за 10 години. Жените не отхвърлят виновността си и даже я оповестяват във видео, публикувано от Министерството на външните работи на Русия.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР