Ако мислите, че некоректно използват имотите Ви!Ако кризата Ви е

...
Ако мислите, че некоректно използват имотите Ви!Ако кризата Ви е
Коментари Харесай

Важно за всеки, който има ниви! Ето къде най-изгодно може да купиш или да продадеш имот на мига! Без такси и комисионни!

Ако мислите, че неточно употребяват парцелите Ви!

Ако рецесията Ви е притиснала и имате потребност от пари!

Ако мислите, че досегашният Ви арендатор Ви заплаща малко!

Ако имате парцел и не можете да намерите останалите наследници!

Ако желаете да научите оценка на парцелите си и да получите действителната цена за тях!

Сега е моментът да измененията това с фирма  „ АДМИРАЛ “!

„ АДМИРАЛ “  е организация с 15-годишен опит в региона на покупко-продажба на обработваеми и необработваеми аграрни земи.  Постигнатите постоянни позиции, измежду мощната конкуренция в сектора, се дължат най – към този момент на положителната организация и структуриране на активността, съблюдаване на професионалната нравственос и обезпечената уместност към клиенти и сътрудници. Фирмата разполага с екип от квалифицирани адвокати, икономисти в региона на недвижимите парцели и работи с най-хубавите нотариуси в страната, осигуряващи оптималната отбрана на ползите на клиентите при сключваните от тях покупко-продажби.

С „ АДМИРАЛ “ клиентите могат да са спокойни, че цената, която им бъде оповестена, ще е крайната цена. Ще получите отговор за оценката на парцелите ви до 24 часа от вашето позвъняване без значение в коя точка на  страната се намирате вие или парцелите ви. Плащането се прави незабавно на преференциални цени, във вашето обитаемо място, в брой или по банков път.



Всички нужни документи като нотариални актове, контракти за доброволна или правосъдна подялба, контракти за аренда, съглашения, пълномощни и други документи, свързани с ръководството на земята Ви се изготвят от организацията за нейна сметка. Тя работи с някои от най-големите аграрни фондове, задгранични вложители, чрез подписани посреднически контракти.

Агенцията купува аграрни земи и в идеални елементи, като предпочитаните региони са общините Вълчи дол, Ветрино, Провадия, Дългопол, Аврен, Шумен, Търговище, Разград и Силистра.

АДМИРАЛ “  предлага и образуване на цялостни аграрни вложения, комасация, възобновяване на благосъстоятелност, търсене на наследници, юридически и финансово-счетоводни съвещания. Фирмата прави всички посочени услуги без такси и комисионни. Възможности за партньорство с организации и вложители в страната и чужбина.

Спрете да се чудите какво да вършиме с вашата земя или от къде най-изгодно да си закупите парцел! Връзката сред предишното и бъдещето са родният дом и земя. Време е да печелите от тях...Направете го с агенция  " Адмирал ". Обадете се и ще получите най-хубавия съвет, обслужване и цена.

Офис 1 - Варна, ул. „ Доктор Пискюлиев “ 47-до Колхозен пазар

Офис 2 –Варна, ул. “Константин Иречек “ 3-до  градинката на лятно кино „ Тракия “

Офис 3-София, ул. “Иван Вазов “ – до Народен татър

Телефон за връзка: 0896 633 424, 0885 710 691, 052 600 277

Работно време: от понеделник до петък от 9,00 - 17,30 часа

www. Admiralbg.com



*Реклама

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР