Ако Корнелия тръгне пак да се кандидатира за председател на

...
Ако Корнелия тръгне пак да се кандидатира за председател на
Коментари Харесай

Дъбов: Нов мандат на Нинова ще бъде оспорен пред съда

Ако Корнелия тръгне отново да се кандидатира за ръководител на Българска социалистическа партия, това ще бъде жестоко нарушаване на устава. Ако се направи подобен опит, аз считам, че той ще бъде оспорен по правосъден ред, защото няма различен метод да се вкара някакъв порядък. 

Това декларира някогашният зам.-председател на Българска социалистическа партия по организационните въпроси в продължение на 20 години Димитър Дъбов в изявление пред Дир.бг. Той разяснява следното:

" В устава ясно е записано, че ръководителят на Българска социалистическа партия - дали ще се води ръководител на Националния съвет или на партията, това няма никакво значение - само че там е записано, че той може да има единствено два мандата. Тази година се навършва вторият мандат на това управление, на 50-ия конгрес и на делегатите, тъй че нещата са повече от ясни ". 

Дъбов споделя още, че в Българска социалистическа партия вървят доста оферти за ръководител на партията. " В това число, съгласно мен, ще бъдат предлагани и хора от по този начин наречената съпротива ", добавя той. 

Дъбов оповестява, че досегашните евродепутати на Българска социалистическа партия също получават номинации по партийни събрания.

" И Сергей Станишев, и Елена Йончева - и двамата получават номинации. Те на всичкото от горната страна са и членове на партията.

Петър Витанов го изключиха от Българска социалистическа партия и това им дава съображение да считат, че той не може да бъде евродепутат от партията. Другият член на Екологичен потенциал Иво Христов не е член на Българска социалистическа партия, а гражданска квота, само че Станишев и Елена са членове на партията и на събранията социалистите ги издигат ", разяснява социалистът. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР