Ако Кирил Петков и Асен Василев не са в управлението,

...
Ако Кирил Петков и Асен Василев не са в управлението,
Коментари Харесай

Николай Събев: Президентът и ГЕРБ заработиха в синхрон

Ако Кирил Петков и Асен Василев не са в ръководството, аз си потеглям от него, сподели още той

Президентът и ГЕРБ заработиха в синхрон. Това съобщи транспортният министърНиколай Събев в студиото на „ На фокус” по

„ Почти всички маски паднаха. Ще се види кои още не са. Очевидна е тази на президента, на така наречен съпротива, на Има Такъв Народ и т.н.”, сподели още той.

„ Изпитах доста огромно отчаяние, тъй като по времена предизборната акция имах чувството, че с президента сме дружно и че дружно се борим да една естествена България. Че това е индивидът, за който националната идея и суверинитет е нещо, което е доста значимо и това са неща над всичко. Дори сред другари го защитавах доста, когато правеше гафовете за Крим. Вярвах, че той ще бъде този стабилизиращ фактор, когато ние желаеме да създадем смяната. Беше явно, че ние ще разбутваме схеми и добре уредени връзки и правила, които са давали опция до този миг България да обеднява”, разяснява транспортният министър.

Запитан дали е усетил по кое време е почнал разривът в връзките той отговори: „ От момента, в който започнахме корекциите в газовия бизнес. Сменихме управлението в него, говорихме за други неща и пристъпихме към тази позиция, с която желаеме да сложим България в една по-независима обстановка. Веднага, откакто сменихме управлението, започнаха доста забавни изявления от негова страна. Изпитвах цялостно неразбиране със обстановката на 3 март с Националната работа за охрана”.

„ Моето персонално заричане към Кирил и Асен е, че от момента, в който те не са в ръководството, аз си потеглям от формалната сцена, само че ще продължа битката против мафията ", съобщи Събев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР