Ако кандидатът на демократите за президент Джо Байдън бъде избран

...
Ако кандидатът на демократите за президент Джо Байдън бъде избран
Коментари Харесай

Тръмп повтаря и повтаря как Байдън щял да бъде кукла на конци

Ако претендентът на демократите за президент Джо Байдън бъде определен за президент, то Съединените щати ще бъдат изправени пред " гражданска война ", осъществена от „ радикални леви сили “. Това още веднъж разгласи актуалният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, съобщи БГНЕС.
" Те ще поемат властта, в случай че Байдън пристигна. Той е слаб човек. Той е следен като кукла... това е гражданска война ", сподели Тръмп пред Fox News.
 Тръмп публично се кандидатира за президент на Съединени американски щати от Републиканската партия Тръмп публично се кандидатира за президент на Съединени американски щати от Републиканската партия
Американският президент Доналд Тръмп публично се съгласи да се кандидатира още веднъж за президент на Съединени американски щати като претендент от Републиканската...
" Той е слаб човек и е бил подобен през целия си живот... Не бива да се кандидатира за президент ", повтори Тръмп за Байдън.
На въпрос на водещата кой управлява Байдън, Тръмп отговори, че не познава тези хора и не желае да навлиза в детайлности.
" Не, не желая моите последователи да се конфронтират с тези в ляво, оставям това на органите на реда ", отговори Тръмп.
Вълна от митинги и демонстрации заля Съединените щати от края на май. Протестиращите упорстват за правдивост в следствието на убийства на афроамериканци, осъществени от служители на реда. В редица градове протестите не престават да са съпроводени и от грабежи.
 Тръмп на процедура упрекна съперника си Байдън, че взема опиати Тръмп на процедура упрекна съперника си Байдън, че взема опиати
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че ще изиска " тест за опиати " за себе си и Джо Байдън преди първия президентски спор, само че не...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР