Ако кафето сутрин не може да ви събуди, вече е

...
Ако кафето сутрин не може да ви събуди, вече е
Коментари Харесай

Кое е най-силното кафе на света

Ако кафето заран не може да ви разсъни, към този момент е открито решение.

Има нова наклонност - да се направи най-кофеиновата чашка с кафе, която можем да си представим. Специален вид съдържа 200% повече кофеин, в сравнение с една елементарна чаша с напитката.

Това стана известно преди няколко години поради марката, наречена Death Wish Coffee (Предсмъртно желание), която стартира да купува подбрани сортове кафе с високо наличие на кофеин и да създава пакетирано кафе с рисково високи равнища на кофеин .
 кафе ThinkStock/Getty Images
Кафето, което най-често сме привикнали да пием, е направено от зърна от арабика, които нормално имат по-добър мирис, само че по-ниска централизация на кофеин.

Хранителните инспектори от Щатското министерство по селско стопанство споделят, че 400 мг кофеин дневно е обикновено количество, само че Агенцията за надзор на храните и медикаментите предизвестява, че 600 мг или повече е прекомерно количество.-->
 кафе ThinkStock/Getty Images
Днес разнообразни високо кофеинови марки кафе се появяват на всички места и даже се конкурират за купата " най-силната чаша кафе в света " . Хората, които не са привикнали да пият кафе, би трябвало да са изключително деликатни - при тях огромното количество кофеин може да провокира тревога, нервност и сърцетуптене.

Една кафена чаша (75 мл) цялостна с нормално кафе съдържа сред 30 и 40 мг кофеин. За множеството хора това е задоволително.
 кафе ThinkStock/Getty Images

Още за кафето:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР