Ако живеете в село Поповица или искате да разделите пътя

...
Ако живеете в село Поповица или искате да разделите пътя
Коментари Харесай

Не подминавайте обновения „ЕЛИАС“

Ако живеете в село Поповица или желаете да разделите пътя сред Пловдив и Бургас или Истанбул, наложително спрете в актуализирания ресторант „ ЕЛИАС “.

Разположен на основен път Е80, стратегическото му място на разклона на селото го прави комфортен за посетителите му. Ръководени от концепцията да предложат на гостите си добра кухня, особено отношение, атрактивни цени в уютна конюнктура, младите притежатели са вградили в темелите на напълно актуализирания си ресторант, парченце от себе си. Прохладна лятна градина с потенциал от 60 места, вътрешен ресторант с над 100 места и необятен дансинг трансформират „ ЕЛИАС “ в уместно място за вашите фирмени или фамилни тържества.

Тук можете да се насладите на българска обичайната кухня, поднесена по един актуален метод, запазвайки усета на добре познатите на всички ни ястия. Освен богатото меню на ресторанта, в което се натъртва на храни, напълно приготвени с артикули от локални производители, можете да опитате и от всекидневно променяното обедно меню. На малко места за хранене можете да избирате сред 3-4 типа супи, 5-6 съществени ястия и 3 десерта, които са разнообразни всеки ден. На каквото и да се спрете, няма да сгрешите! Главният готвач на ресторанта е притеглен от концепцията да работи дружно с другари, да избяга от типичната комерсиалност на огромния град и ястията му да бъдат поднасяни не на клиенти, а на посетители. Опитът му в редица потвърдили името си заведения за хранене в Пловдив и София го прави „ черешката на тортата “ в цялостната идея на заведението.

Днес е изключително трогателен ден за целия екип на „ ЕЛИАС “. След толкоз твърдоглав труд, след толкоз търсения, които да задоволят капризите на всеки, ресторантът отвори порти и чака своите гости. Ако просто минавате или пък желаете да си устроите обилен обяд или вечеря, елате при нас! Ние ви чакаме! Ако желаете обаче на масата да участват и напитки от богатата алкохолна листа, не рискувайте да продължите по пътя си. Помислено е за всичко! До самия ресторант е ситуиран и хотелският комплекс, в който също ще бъдете посрещнати и обслужени професионално и с усмивка.

Каквото и да кажем за ресторант „ ЕЛИАС “, ще е малко, по тази причина попълнете албума си с усещания, като ни посетите в първия комфортен миг!

Не ни щадете и за резервации на телефон 0888 620 833 звънете!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР