Ако изведнъж по някакъв си начин ме ликвидира украинската армия,

...
Ако изведнъж по някакъв си начин ме ликвидира украинската армия,
Коментари Харесай

Последно желание: Ако ме убият украинците, из*икайте се на гроба ми, защото съм кавал -

„ Ако внезапно по някакъв си метод ме ликвидира украинската войска, която на всички места отстъпва, публично позволявам да се из*каете на гроба ми. Защото ще съм цялостен дудук. “ – по този начин написа в края на първия ден на войната против Украйна съветският солдат Олег Добров. Три месеца по-късно Добров е мъртвец, а украинският офицер и блогър Анатолий Щефан с псевдоним „ Щирлиц “ заяви за гибелта на съперника и даде обещание да извърши желанието му.

Смъртта на Добров получи необятна прокламация в украинските медии поради дръзките му изявления приживе и подигравките по адрес на Въоръжените сили на Украйна в обществената мрежа ВКонтакте. През февруари руснакът пишеше, че армията, в която води война на процедура е победила. „ Русия съвсем е победила и да загинеш в Украйна е нещо въобще нереално. “ Тогава написа и последното си мечтани при положение, че бъде погубен.

" Когато отида в денацифицираната и демилитаризирана Новосибирска област (Олег е от Новосибир, б. р.), безусловно ще извърша молбата ти. Явно, освен аз " – написа Щирлиц.

Украинските канали в обществените мрежи разясняват гибелта и на още един съветски присмехулник, Анатолий Самойленко. През май Самойленко се хвалеше, че Русия е превзела в Украйна територия, равна по повърхност на Италия и обясняваше, че украинците „ го духат “, бягайки в оттегляне. „ Май самият той го издуха. “ – пишат консуматори от Украйна във връзка на появилата се в този момент информация, че старши лейтенант Самойленко е бил погубен на 23 май.

Украински консуматори очевидно държат под наблюдаване смелите създатели на съперника в обществените мрежи и съпоставят имената им в сводките и осведомителните дописки, съобщаващи за гибелта по райони на един или различен съветски военнослужещ.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР