Ако ИТН искат подкрепа, е важно да се знае с

...
Ако ИТН искат подкрепа, е важно да се знае с
Коментари Харесай

Подкрепата ни не е за едно гласуване, а за споделена отговорност

" Ако Има Такъв Народ желаят поддръжка, е значимо да се знае с кои цели и в какви периоди ще се случат. Когато искаш да управляваш страната, има предпочитани дейности, през които би трябвало да минеш - първо се прави стратегия за ръководство... Подкрепа на просто положителни пожелания няма по какъв начин да се получи ". Това сподели пред БНР Мария Капон, народен представител от " Изправи се БГ! Ние идваме! ". 

Тя добави, че ИБГНИ имат съществено предпочитание за кабинет. 

" Трябва да сме уверени, че това са хора, които ще трансформират България в унисон с желанието на българите.  Видяхме еволюция в връзката от страна на Има Такъв Народ, само че методът желае да влезе в своята съвестност. Първи на избори не значи единствен ", уточни депутатката. 

" По-лошото от скъпи избори е неприятно ръководство... Ще дадем поддръжка, когато сме сигурни, че това ще е кабинет на смяната, а не на подмяната. Подкрепата ни не е просто за едно гласоподаване, а за споделена отговорност. Ще вземем решението си, когато пристигна време за гласуването в Народното събрание ", добави Мария Капон.  
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР