Ако искате сериозна връзка с перспектива, е важно да умеете

...
Ако искате сериозна връзка с перспектива, е важно да умеете
Коментари Харесай

6 знака, че не сте един за друг

Ако желаете сериозна връзка с вероятност, е значимо да умеете да различавате още първоначално дали даден човек е подобаващ сътрудник за вас.

Може да се забавлявате необикновено дружно, да имате мощна химия между тях и все пак – да не сте един за различен. Освен, несъмнено, в случай че не желаете да имате относително несериозна връзка без проекти за същинско обвързване. Ако обаче търсите човек, с който да споделите живота си, изборът ви би трябвало да се базира на доста повече от привличане и хубави моменти.

И въпреки всеки от нас да има персонални желания за съгласуемост и за това какво търси в индивида до себе си, има някои универсални правила, които доста усилват възможностите за триумф на връзката. Кои са знаците, че не сте един за различен?
Искате разнообразни неща от живота
В една дълготрайна, щастлива връзка е значимо вие и вашият сътрудник да сте на едно и също мнение по отношение на бъдещето на вашата връзка. Например, в случай че единият желае да се реалокира да живее на по-спокойно място, покрай природата, до момента в който другият избира огромния град – липсва съгласуемост. Важно е и двамата да виждате бъдещето си по подобен метод, с цел да не се постанова някой от вас да прави голям компромис в името на това да бъдете дружно.

Не сте себе си дружно с колегата ви
В началните стадии на връзката, доста хора вършат грешката да демонстрират друга версия на себе си – с концепцията да бъдат харесани. Разбира се, всеки човек желае да се покаже в най-хубавата си светлина, само че това не значи да носите маска непрекъснато. Ако не се чувствате себе си в компанията на своя сътрудник, в никакъв случай няма да бъдете същински щастливи с него. Трябва да сте сигурни, че можете да казвате своята истина, а не да говорите неща, които смятате, че половинката ви би харесала. Да споделяте същинските си ползи, цели, фантазии, занимания и така нататък

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР