Ако искате да се научите как да се ориентирате по-бързо

...
Ако искате да се научите как да се ориентирате по-бързо
Коментари Харесай

Учат младежи във Варна как да се справят с конфликти в училище, на работното място и в обществото

Ако желаете да се научите по какъв начин да се ориентирате по-бързо в конфликтни обстановки и по какъв начин да излизате от тях, тъй че и двете страни да са еднообразно задоволени, Младежки информационно-консултантски център – Варна “ ( МИКЦ Варна ) ви предлага да се включите в подготвени на тематиката „ Разрешаване на спорове “ .

Обучението ще се организира на 11 ноември 2017 година в залата на младежкия център, която се намира в национално читалище „ Отец Паисий “ (ул. „ Братя Бъкстон “ 12А). Събитието е с вход свободен за всички искащи, само че се изисква предварителна регистрация на www.mikcvarna.com.  

В рамките на няколко часа екипът на МИКЦ Варна , посредством интерактивни способи, разнообразни ролеви игри и работа в дребни групи ще се опита да усъвършенства вашите умения за разрешаване на спорове. Ще обърнем внимание по какъв начин можете да преодолеете даден спор в разнообразни обстановки – в учебно заведение, в университет, на работното място или измежду обществото. Ще бъде наранена и тематиката за взимане на решения. Други акценти в тренинга ще бъдат – връзка по време на спор, другите типове спорове, тактики в разнообразни конфликтни обстановки, ходатайство при разрешаване на спорове и други

Тренингът ще се води от експерт обучител от младежкия център. След края на събитието всеки ще получи документ за присъединяване. Събитието е уместно за всички младежи на възраст сред 15 и 29 година При стремежи по тематиката „ Разрешаване на спорове “ всеки може да съобщи след края на образованието и самостоятелна консултация с психолога, който работи към МИКЦ Варна .

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР