Ако искат могат да си изберат и да си намерят

...
Ако искат могат да си изберат и да си намерят
Коментари Харесай

АБВ да си намерят и една Елена за водач на евролистата, препоръча Кирил Добрев

" Ако желаят могат да си изберат и да си намерят и Елена Йончева, която също да си включат в листата, с цел да може подвеждането на гласоподавателя да бъде цялостно, на 100% ". Така социалистът Кирил Добрев остро разкритикува избора на АБВ да записват коалиция под името " Коалиция за България " за идните избори за Европейски парламент.

Добрев разяснява още, че огромна част от полиците са си останали в прехода " Да копираш модел от 20-30 години, в който търсиш сходна абревиатура на партия, с цел да заблуждаваш гласоподавателя през днешния ден е неуместно ", съобщи социалистът.

" 15 години да използваш способи, които са употребявали твоите врагове, е меко казано неуместно ", ядоса се социалистът и добави, че от Българска социалистическа партия ще подадат тъжба в съда, с цел да не разрешат българските гласоподаватели да бъдат подвеждани.

Кирил Добрев уточни, че сега " Коалиция за България " има четири евродепутати - Георги Пирински, Сергей Станишев, Петър Курумбашев и Момчил Неков и реторично попита като такива дали са под управление на Румен Петков. От Българска социалистическа партия оферират Централната изборна комисия (ЦИК) да събират и членски импорт на АБВ.

Кирил Добре иронично поздрави също по този начин Румен Петков, че е разкрил Facebook, както и хората, които поддържат неговата страница. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР