Ако искаме да привлечем късмет, пари и любов през новата

...
Ако искаме да привлечем късмет, пари и любов през новата
Коментари Харесай

Късмет, пари и любов! Ето как да декорираме елхата

Ако желаеме да притеглим шанс, пари и обич през новата година, би трябвало да изберем определени фън шуй украшения, съветват специалисти. 

Освен, че украсява пространството и носи позитивна сила, елхата е обвързвана и със мощни страсти. Когато я украсявате дружно със фамилията си, вие се свързвате, вършиме нещо дружно, изпълнено с наслада.
-->
За да привлечете шанс през новата година, фън шуй споделя, че са ви нужни светлотюркоазени, сини и зелени топки, написа БГНЕС. Можете също по този начин да я украсите с ярки светлини, с цел да привлечете внимание в дома и да извършите атмосферата в къщата допустимо най-празнична.

За да привлечете любовта, трябва да закачите подобаваща декорация на елхата. Това могат да бъдат снежнобели гълъби, патета или нежни розови сърца. Тези, които към този момент са намерили своето благополучие, би трябвало да закачат няколко бележки на коледната елха с пожелания и послания на обич и признателност един към различен.

За да привлечете пари през Новата година, фън шуй поучава да поставите борови шишарки. Те могат да бъдат украсени със златен или сребърен искра. За декорация са подобаващи и дребни шоколадови медальони в златно фолио.

Експертите по фън шуй оферират да поставите коледната елха обърната към дадена посока според от това какво желаете и очаквате от идната година:

Изток (здраве и семейство)

Югоизток (пари и изобилие)

Юг (слава и репутация)

Север (кариера)

Център на дома (за сърдечни въпроси)

Запад (творчество)

Североизток (за доверие)

Северозапад (за връзка и комуникация)

Югозапад (за любов) 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР