Ако имате някакви подозрения, че фризерът ви не работи добре,

...
Ако имате някакви подозрения, че фризерът ви не работи добре,
Коментари Харесай

ИЗУМИТЕЛНО! Как с монета да разберем дали фризерът работи добре?

Ако имате някакви съмнения, че фризерът ви не работи добре, можете да ревизирате това посредством един напълно простоват трик. Ще са ви нужни само чаша с вода и монета.

Много е елементарно човек да разбере дали има някакъв проблем с техниката. Признак, че фризерът е развален може да бъде прекомерно многото влага, зеленчуците са станали на лед, непотребна вода. Причините за това не постоянно се обясняват. Ако сте оставили вратата за дълго време отворена, е изцяло обикновено да последват сходни проблеми. Възможно е също електрозахранването да е прекъсвало за някакъв интервал от време.

В случай, че сте твърдо решени да се обадите на механик, преди този момент направете този дребен трик, с цел да сте сигурни, че имате потребност от експерт.

Ето по какъв начин да ревизирате работата на фризера с монета и чаша вода:
 Грешките, които позволяваме при предпазване на храна във фризера Грешките, които позволяваме при предпазване на храна във фризера
Фризерът е едно от най-хубавите изобретения на 20-и век. В него при температура от -18 градуса по Целзий се съхраняват плодове, събрани...

Налейте вода в съд, който е резистентен на ниски температури. След това пъхнете съда във фризер и изчакайте водата да замръзне. Върху образувалия се към този момент лед поставете монета и още веднъж върнете във фризера.

Ако уредът не е развален, монетата ще остане на повърхността. Ако обаче я откриете по средата или на дъното на съда, добре е да се консултирате с механик.

Това подсказва, че във фризера има смяна в температурата, при която се получава заледяване.

Този трик ще ви помогне да узнаете дали продуктите във фризера се съхраняват при оптимални условия или в най-скоро време ще се постанова да инвестирате в покупка на нова техника.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР