Ако имате нещо повече от интерес към социалните мрежи, ако

...
Ако имате нещо повече от интерес към социалните мрежи, ако
Коментари Харесай

На интервю за работа при кралицата

Ако имате освен това от интерес към обществените мрежи, в случай че можете да го наречете даже пристрастеност и боязън да оставите телефона си даже за момент, в случай че това, което се случва в английското кралско семейство ви вълнува повече от това дали ще си купите нова рокля, евентуално сте съвършен за поддръжка и ръководство на профилите на кралицата в обществените мрежи. А тя сега търси подобен човек. 

В длъжностната характерност можем да прочетем, че Елизабет II търси човек  " с опит в ръководството и редактирането на високопрофилни уеб страници, обществени медии и други цифрови формати ". Целта е кралицата да не стои " неподвижно " в обществените мрежи, а да се намерят нови способи за " поддържане на наличието " й. " Споделянето на работата ви по света ще бъде една от най-големите награди, които можете да получите, а работата ви ще е наситена с страсти, посредством които би трябвало да съумеете да въздействате на хората по целия свят ".

Всички претенденти за позицията би трябвало да са наясно, че ще работят в Бъкингамския замък и ще получават редица бонуси. Заедно с великодушната заплата от 60 000  до 66 700 $ годишно (в взаимозависимост от опита), наетият на тази позиция ще се възползва от ежедневен безвъзмезден обяд в двореца и 33 дни годишен отпуск.

Кралицата показа своя първи туит през 2014 година, до момента в който беше на посещаване в Музея на науката в Лондон. По време на такива визити и други обществени изяви тя няма време да споделя каквото и да е в профилите си. А и въпреки всичко е хубаво информацията, която се популяризира там, да бъде добре премислена и написана, тъй като английската кралица има голям брой  почитатели – 6,9 милиона в Инстаграм, 5 милиона във Facebook и 4,1 милиона в Twitter.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от The Royal Family (@theroyalfamily) на Дек 11, 2019 в 2:26 PST
 Най-знаковите моменти в кралското семейство за последните 10 години
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР