Ако имаше някакви истински принципи на справедливост, Байдън трябваше да

...
Ако имаше някакви истински принципи на справедливост, Байдън трябваше да
Коментари Харесай

Strategic Culture Foundation: Арестуване на Путин или арестуване на пълномащабен западен бунт?

Ако имаше някакви същински правила на правдивост, Байдън трябваше да бъде на подсъдимата пейка, изправен пред обвинявания във военни закононарушения по отношение на противозаконните войни на Америка, написа ирланндският публицист Финиън Кънингам.

Западните пропагандни издания (известни още като „ новинарски медии “) ненадейно са цялостни със известия, че основаният в Хага Международен углавен съд е издал заповед за арест на съветския президент Владимир Путин.

Прекомерното отразяване (т.е. оркестрация) има за цел да придаде на нелепия юридически трик ореол на значимост и значителност, когато в реалност по този начин наречената заповед за арест е безсмислена и лъха на кичозно политизиран спектакъл.

Заедно с Путин, съветският комисар по правата на децата Мария Лвова-Белова също е посочена като търсено лице, с цел да бъде изправено пред правосъдно гонене за „ военни закононарушения “. Предполагаемите закононарушения са по отношение на хипотетичното депортиране на деца в Русия по време на специфичната военна интервенция на Русия в Украйна, провеждана от февруари 2022 година

Основата за хода на МНС е нежна като подведен метеорологичен балон. Това е и смело деформиране на действителността. Русия изтегля хиляди цивилни, в това число деца, от районите на някогашна Източна Украйна, които в този момент са част от Руската федерация, тъкмо заради повода да ги избави от заплахата от подкрепяния от НАТО нацистки режим в Киев, чиито сили са били безсистемно обстрелвайки Донбас и други области.Украйна

Ако някой би трябвало да бъде изправен пред наказателно гонене за военни закононарушения, това са украинският президент Владимир Зеленски и неговите командири, хвалещи нацистите, както и техните спонсори: американски, европейски и водачите на НАТО.

Киевският режим обстрелва Донбас девет години, откогато превратът на Централно разузнавателно управление на САЩ докара на власт тази фашистка хунта. НАТО образова батальон Азов и други паравоенни елементи в жанр Waffen SS, които стрелят с доставени от Съединени американски щати ракети HIMARS благодарение на американски, английски, френски, немски, канадски и полски наемници.

Русия се намеси в Украйна предходната година, с цел да постави завършек на геноцида, в който са съучастници Вашингтон и Европа, дружно с техните западни медии. Нито дума от това не се оповестява в по този начин наречените бастиони на публицистиката, New York Times и BBC. Те са прекомерно заети да продават агитация за МНС и Русия.

Това ли е най-хубавият случай, който МНС и неговите западни ръководители в действителност могат да намерят против Русия? Отвличане на деца? Какво ще кажете за всички останали изказвания, че Русия обстрелва жилищни блокове и цивилни?

Ако имаше някаква истина в тези необятно популяризирани изказвания в западните медии, тогава за какво тези изказвания не бяха представени за правосъдно гонене? Не са, тъй като има толкоз малко доказателства. Всъщност подкрепяният от НАТО режим в Киев е отговорен за потреблението на жилищни блокове и цивилни човешки щитове. Следователно, е значимо връщането към прочувствено прелъстителен въпрос за хипотетично похищение на деца. Достойното за гадност чувство единствено по себе си ви споделя, че е напасване.

Но тънкостта на всичко това единствено кара изказванията на Запада и МНС да наподобяват още по-абсурдни, в сравнение с наподобяват.

Във всеки случай МНС няма пълномощия над Русия, тъй че заповедите за арест са мъртви букви. Те по този начин или другояче не са предопределени да бъдат одобрявани на съществено. Всичко това е политически спектакъл, който има за цел да опетни Москва.

Нито пък има правосъдна пълномощия над Съединените щати. Също по този начин, може да се каже, тъй като в случай че имаше някакви същински правила на правдивост, президентът на Съединени американски щати Джо Байдън трябваше да бъде на подсъдимата пейка, изправен пред голям брой обвинявания във военни закононарушения по отношение на противозаконните войни на Америка в Ирак, Афганистан, Либия, Сирия и Йемен измежду другите страни.

За по-скорошни закононарушения Байдън и неговите незаконни сътрудници от НАТО би трябвало да са на подсъдимата пейка за взривяването на газопроводите „ Северен поток “.

Или за спонсориране и въоръжаване на възобновените военни закононарушения на израелския режим против палестинците.

Или за преследването и измъчването на издателя Джулиан Асанж, тъй като се е осмелил да разкрие истината за американските и английски военни закононарушения.

Удивителното двуличие и двойни стандарти са още едно доказателство – в случай че такова доказателство беше належащо – че последната маневра на МНС против Русия е на ниска цена политически трик за подсилване на мощно нужния престиж на Съединените щати и техните западни прислужници.

Тази седмица, когато американски и английски водачи приветстват обвиняванията на МНС против Русия, се навършват и 20 години от водената от Съединени американски щати война в Ирак. Война, която умъртви повече от един милион цивилни и унищожи една нация, основана на искрено изфабрикувани неистини, неистини, които Байдън като тогавашен сенатор оказа помощ да разпространява.

Основните архитекти на тези закононарушения, Джордж У. Буш и Тони Блеър, в никакъв случай не са били споменавани даже пътем от юристите на МНС. Защо по този начин? Защото МНС е съд на кенгуруто и политическа играчка, която западният империализъм употребява, с цел да преследва политически врагове.

Междувременно в други вести...

Имаме още известия, потвърждаващи предходни обвинявания, че Джо Байдън и фамилията му са получили противозаконни заплащания на стойност милиони долари от китайски бизнес.

Байдън и неговият наркозависим наследник Хънтър (който удряше вдовицата на мъртвия си брат) са затънали до дъно в корупция от сенчести придвижвания и покупко-продажби, употребяващи политическия пост на „ огромния “ като поръчителство. Същата рутинна машинация беше употребена в неофициалните бизнес връзки на Байдън с Украйна след преврата на Централно разузнавателно управление на САЩ през 2014 година

Междувременно предходната седмица видяхме по какъв начин банковата система на Съединени американски щати се движи в следващ исторически колапс след банкрута на задлъжнялата Silicon Valley Bank и други. За да поддържа идната финансова лавина в целия финансов бранш, администрацията на Байдън още веднъж хвърля стотици милиарди пари на данъкоплатците, с цел да избави Уолстрийт.

Междувременно в Съединени американски щати и в цяла Европа милиони служащи излизат по улиците в невиждани стачки и митинги против корумпираните буржоазен режими. Революционните условия са в точката на шупване във Франция, където елитарният президент Еманюел Макрон (фигура в стила на Луи XVI, в случай че въобще е имало такава) прокарва съкращения на обществените разноски с декрет, съзнателно заобикаляйки парламентарния развой (добре, това е машинация по този начин или иначе).

Но в цяла Европа и Съединените щати публичното въодушевление става все по-нетолерантно и пренебрежително към по този начин наречените държавни управления, които харчат стотици милиарди за спонсориране на безумна прокси война в Украйна против нуклеарна Русия, до момента в който в това време същите тези западни ръководещите от елита изискват повече стопански ограничавания за страдащото общество. Това е по този начин, до момента в който неравенството, лишенията, бездомността, гладът и бедността смазват обществата.

Междувременно тази седмица получаваме сякаш оптимистични известия в западните медии, че ръководената от Съединени американски щати ос на НАТО в този момент се придвижва да изпрати бойни самолети на режима в Киев в допълнение към предходните ходове за доставка на бойни танкове Leopard, Abrams, Leclerc и Challenger – полуда, която ще докара на всеобща война с Русия.

Дисонансът сред западните елити и техните медийни камери е такава бездна, че подхранва революционния яд, à la Мария-Антоанета, и нейната известна забележка „ дано да ядат пасти “.

Списъкът с обвиняванията продължава за всекидневно възходящ яд и омерзение от краха на корумпирания западен рекет, именуван другояче западна капиталистическа народна власт, прочут още като диктатурата на милиардерите и войнолюбците.

Байдън, Макрон, фон дер Лайен, Столтенберг, Трюдо, Сунак, Шолц и Ко (попълнете името на вашия смешник тук) в действителност не са загрижени за арестуването на Путин. Те се изложиха, с цел да спрат възходящия публичен протест против западното капиталистическо клоунско шоу.

Превод: СМ

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР