Ако има предсрочен вот, ние ще имаме мнозинството в Народното

...
Ако има предсрочен вот, ние ще имаме мнозинството в Народното
Коментари Харесай

Спас Гърневски: Ако има предсрочен вот, ГЕРБ ще спечелят мнозинство в НС

Ако има предварителен избор, ние ще имаме болшинството в Народното събрание (НС), сподели депутатът на ГЕРБ  Спас Гърневски по Канал 3, представен от Novini.bg.

``
реклама

Според народния представител от ГЕРБ партията му няма да  предизвика предварителни парламентарни избори. " Ние носим отговорност за България ", сподели още гостът на предаването " Офанзива " с Любо Огнянов.  

Гърневски се спря и върху локалния избор 2019 година " Няма по какъв начин да не съм удовлетворен от резултатите на ГЕРБ на изборите. 27 регионални градове, 1 тур постоянно е политически избор. 23 от 27 са на ГЕРБ, 2 на Движение за права и свободи и 2 на локални обединения, Българска социалистическа партия ги няма на никое място. Числата приказват. Всички означават спад в гласовете. 2015 година е така наречен нулева година за комунистическата партия. Следват локални избори, които отхвърлят тази партия. ГЕРБ е приоритет на народа, с 500 хиляди гласа повече от Българска социалистическа партия. В момента те са малко над 400 хиляди Тогава ГЕРБ завоюва 130 общини, в този момент 140 общини. В Пловдив имаме 6 региона, а всеки от тях е по-голям от регионален град. 2/3 от народа е дал своя вот за ГЕРБ. Имаме безапелационна победа ", сподели още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР