Ако има повече такива специални предложения, нови стотици хиляди души

...
Ако има повече такива специални предложения, нови стотици хиляди души
Коментари Харесай

До 5/ден може да вдигне полетите от Истанбул новият маршрут София на границата на Европа и Ориента

" Ако има повече такива специфични оферти, нови стотици хиляди души могат да полетят от Истанбул до София годишно ”, съобщи новият представител на турските авиолинии у нас Емерджан Инанчер на представянето на новия туристически маршрут на столицата: София на границата на Европа и Ориента. Събитието се организира в изложба Сердика на Женския пазар, който е стартовата точка на маршрута .

 width=

Целта е полетите да станат от 3 на 5 на ден и да има баланс по число сред пътуващите на тях хора от двете страни, а не да бъдат най-вече българи, както е в този момент, стана ясно още при срещата на представителя с кмета на София Йорданка Фандъкова.

Заедно с новия шеф на Оперативна програма Туризъм Людмил Пелов, тя приказва с екипа на най-голямата самолетна компания в Европа, която свързва София с най-голямото летище в Европа, турските авиолинии да оказват помощ и с повече информация за милонния ни град.

Това е продължение на диалозите й в Атина за поощряване на визитите у нас от 20-милионния Истанбул с кмета на този вселенски град наскоро при срещата им в Атина.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР