Ако има мнозинство в парламента, ще предложим Асен Василев за

...
Ако има мнозинство в парламента, ще предложим Асен Василев за
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Внасяме за гласуване в Народното събрание управленската програма за следващите 6 месеца

Ако има болшинство в Народното събрание, ще предложим Асен Василев за министър-председател
Брифинг на вицепремиера и водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след съвещанието на Националния съвет на левицата

Абсолютно намерено и почтено в последните седмици водихме договаряния за сформиране на държавно управление, водени само от желанието да подсигуряваме непоклатимост на България и успокоение на хората. През този интервал изработихме управническа и законодателна стратегия за идващите 6 месеца. Тя е насочена в следните сфери:

Първо – продължение на битката с корупцията, кражбите и модела на ръководство на ГЕРБ. В програмата се съдържа антикорупционно законодателство, избор на КПКОНПИ и на Бойко Рашков за ръководител.

Второ – икономическата част от програмата е закони и ограничения за поддръжка и стабилизиране на стопанската система в рецесиите.

Трето – обществената – поддръжка на фамилиите и на семействата в тежките месеци, които ни чакат.

Четвърто – законите, които е належащо да се одобряват по Плана за възобновяване и резистентност, с цел да подсигуряваме финансирането на всички ограничения за идващите години.

Тази стратегия Националният съвет с решение 96 “За “, 15 „ Против “ и 2 “Въздържали се “ ни разпореди да внесем като план за решение на Народното събрание. Програмата влиза с очакване да бъде подкрепена от болшинство – институционално и отговорно за тези закони, които би трябвало да се одобряват в идващите месеци за стабилността на България. Ако програмата събере нужното болшинство от 121 индивида най-малко, на идващия ден внасяме претендент за министър-председател. Той ще бъде Асен Василев.

Ако програмата не събере болшинство, явно в Народното събрание няма депутати, които ще се отнесат отговорно към това, което чака България. Тогава връщаме мандата несбъднат на идващия ден.

Ще внесем и план на решение за удължение периода на работа на Народното събрание, предвид на извънредно доста и значими незабавни решения.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР