Ако играем в неделя на нивото, което показахме в първия

...
Ако играем в неделя на нивото, което показахме в първия
Коментари Харесай

Методий Стефанов: Ако играем, както срещу Ботев II, ще победим Спортист

Ако играем в неделя на равнището, което показахме в първия пролетен мач против Ботев (Пловдив) II, ще победим Спортист (Своге).

Това съобщи пред клубния уебсайт полузащитникът на Лудогорец II Методий Стефанов преди срещата от XXIV кръг на шампионата във Втора лига, която е в неделя (27.02.2022 г.), от 14 часа, на стадион „ Гнездо на орли ”.

Показахме положително равнище в Пловдив, това е играта, за която работихме през зимната пауза. Очакваме да играем против сгъстена отбрана на отбор, който най-вече се отбранява и сме готови за това. Имаме хрумвания по какъв начин да нападаме и по какъв начин да спечелим трите точки, сподели Стефанов.

Според него тимът е направил отлична подготовка и е в добра форма за пролетния дял на шампионата. Оценката му е, че Лудогорец II освен е запазил равнището от есента, само че даже е по-силен. Вярва, че идните мачове ще потвърдят това.

Към нас се причислиха млади момчета, само че гръбнакът на състава е същият. Играем дружно към този момент много време, тъй че край нас те бързо ще израстват. Все отново, въпреки и да нямат опит в професионалния футбол, те са израснали в най-хубавата школа. Знаят доста добре по какъв начин се работи, по какъв начин се тренира и играе, добави халфът.

Методий Стефанов е удовлетворен от представянето си през есенния полусезон, само че има упоритости да израства, колкото е допустимо повече и по-бързо. Стимул за него е упоритостта да се построи като добър състезател, който да направи сполучлива футболна кариера.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР