Ако е вярно, че красотата ще спаси света, сега повече

...
Ако е вярно, че красотата ще спаси света, сега повече
Коментари Харесай

Емилия Балталиева: Красотата е здраве и здравето е красота

Ако е правилно, че хубостта ще избави света, в този момент повече от всеки път си коства да пробваме. За пандемията, смяната и новото начало споделя пловдивската топ стилистка Емилия Балталиева.

„ Пандемията промени живота ни. Спад в работата има във всички звена. Спазваме ограниченията за сигурност и одобряваме толкоз клиенти, колкото изискванията разрешават. Но ограниченията няма да отпаднат скоро, по тази причина ще продължаваме да пазим на първо място здравето на хората “, споделя тя и прибавя, че самата дума „ ковид “ те води в един застрашителен свят. В него се чувстваш нерешителен, самичък и отчужден.



“Нормалната човешка реакция е боязън, който замъглява здравия разсъдък и води до отчаяние. Като че ли при започване на пандемията имаше едно стъписване, животът забави своя ход и хората започнаха да обръщат внимание на нещата, които в забързаното всекидневие пропускаха”, разказва старта на пандемията пловдивчанката. Добавя, че същински значимо е общуването с околните.

За да оценим нещо, би трябвало да го изгубим

Рутината отпреди болестта минава в историята, само че грижата за хубостта е от особена значимост по една доста елементарна причина. „ Не бива да позволяваме стресът да оказва отрицателно въздействие на живота ни. В салоните за хубост ние не вършим просто прическа, а подаряваме прекарване, даваме самочувствие на хората. Те не идват единствено от суетност, а тъй като почитат себе си. Здравата и красива коса демонстрира отношение към самите нас. Красотата е здраве и здравето е красота”, изяснява стилистката.



Хитът на сезона

Хитова наклонност за сезон есен/зима 2021-2022 е зашеметяващата вдигната на междинна опашка коса, при която краищата са леко извити, създавайки идея за независимост и смелост. За да се подчертаят овалът и чертите на лицето, идва на мода права коса, разграничена на път, като може да е леко къдрава в долната част, поучава професионалистката.



Пикси фикс идея

Новият сезон е съвършен за опити. Късите пикси прически реализират този резултат. Дългата коса постоянно се асоциира с женственост, когато е на пластове, има повече размер и наподобява по-жива. За по-официален жанр пригладената коса с път встрани ще бъде настояща, както и висок нехаен кок, който е подобаващ за всеки мотив, даже и за всекидневието.



Бретон на къдрици следващата година

Бретонът се завръща още веднъж. Ако преди няколко години правият бе същински шлагер измежду дамите, в този момент на напред във времето излиза къдравият. Той може да е компактен или пък на една страна, само че вълните при него ще са сензация през 2022 година, разкрива Емилия.



Топли нюанси и цветове за дългокоските

Шоколад, меден, мрачен махагон, карамеленокафяв, златистокафяв са все съвременни цветове за идния сезон, изяснява пловдивчанката.



Актуални са междинните дължини на прическите - с преливащи топли руси нюанси, къдрави с размер, влажен резултат, извити талази и различен стайлинг.



Съветите на специалиста

Цветът, дължината на косата и прическата би трябвало да бъдат съобразени с формата на лицето и с тена. Това са доста значими неща за реализиране на съвършен краен резултат.



„ Но аз бих посъветвала младите девойки да опитват самоуверено и да не се опасяват от смяната, тъй като всяко ново нещо носи друга страст и прекарвания “, предлага стилистката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР