Ако е бил клиент на КТБ, той (Делян Пеевски -

...
Ако е бил клиент на КТБ, той (Делян Пеевски -
Коментари Харесай

КапиталНО

" Ако е бил клиент на КТБ, той (Делян Пеевски - бел. ред.) би трябвало да е от ощетените, а не от тези, които са упрекнати. "

Менда Стоянова, ръководител на парламентарната комисия по бюджет и финанси, в отговор на въпрос дали измежду обвинените за КТБ ѝ липсва депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски, пред bTV

Фотограф:
" Надявам се Борисов и Захариева (премиерът Бойко Борисов и министърът на външните работи Екатерина Захариева - бел. ред.) незабавно да прочетат по няколко книги и да осъзнаят, че упоритостите им са прекомерно надалеч от действителността. И да се върнат към реалистичната, само че доста комплицирана национална свръхзадача - интеграция на Македония като самостоятелна, само че другарска страна. Което изисква договаряния в Скопие, Тирана и Атина, а не в Белград, Сараево и Прищина. "

Радан Кънев, някогашен водач на ДСБ, във facebook във връзка българската интензивност за евро-атлантическата интеграция на Западните Балкани

" Това, че ще пътуваме с държавния аероплан, значи, че страната мисли за българския футбол. Не единствено ние, а и " Ботев " ще пътува с този аероплан. Това е доста положително отношение, тъй че ние единствено можем да благодарим за това. "

Георги Дерменджиев, треньор на " Лудогорец ", преди полета от Варна за Израел с държавния аероплан Airbus

" Стигнахме дотук, тъй като няма национална компетентност за подобен вид събития като председателството на Съвета на Европейски Съюз. На тези позиции би трябвало да се назначават експерти, а не политически лица. Следващото председателство е през 2031 година, тогава може да се натрупа ноу-хау и да го създадем. "

Борислав Велков, ръководител на съвета на шефовете на НДК, във връзка ръководството на някогашния шеф Мирослав Боршош

" Благодарим за помощта, която ни оферирате. Всеки опит ни е от изгода. Глави 23 и 24 от договарянията за Европейския съюз са най-трудни за нас. " Нела Кубурович, министър на правораздаването на Сърбия, след среща с министъра на външните работи Екатерина Захариева в Белград. Глава 23 е " Съдебна система и съществени права ", а глава 24 - " Правосъдие, независимост и сигурност "
" Така, като ме гледате, дали господин Боршош би могъл да ме върти на пръста си? "

Деница Златева, някогашен вицепремиер в служебното държавно управление на Огнян Герджиков, в отговор на въпрос за какво е освободила от финансова отговорност някогашния шеф на НДК

" Защо децата ни би трябвало да учат теорията на Чарлз Дарвин, в която нямам доверие, а да не учат изобретателната доктрина (библейското изложение на сътворението - бел. ред.)? "

Депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев в Канал 3.

" Ами той (Бойко Борисов - бел. ред.) е совалка, ами той е притежател сега на мира в Европа[...]Неее, Гергов не е изменник. Плюс това ГЕРБ си е една част от Българска социалистическа партия. "

Георги Гергов за Бойко Борисов и опцията да се причисли към ГЕРБ, пред bTV
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР