Ако до скоро имахме г-жа лъжа. Сега си имаме Пинокио,

...
Ако до скоро имахме г-жа лъжа. Сега си имаме Пинокио,
Коментари Харесай

ГЕРБ: Само за три месеца в края на 2021 г. Рашков е поискал над 1000 разрешения за СРС


Ако до скоро имахме госпожа неистина. Сега си имаме Пинокио, а той в този момент си е взел стол на „ Дондуков “1. Тези хора трансфораха лъжата в народен спорт. Те не са смяна, а са тежка измяна. Измениха на всички – на бълг. народ, на своите архитекти даже. Използваха неистини и операции, с цел да ни смъкват, само че не можаха. ГЕРБ имаше цялостен 4-годишен мандат “, съобщи Николай Нанков. Той беше безапелационен, че държавното управление прави съществени обири в енергетиката.

Тези негови думи провокираха присъстващите и те започнаха да викат „ оставка “.

„ Искам да благопожелавам рождения ден на Делян Добрев и да му дам съвет повече да не върви в „ Панорама “ с Асен Василев. Два пъти му стигат, на третия път Василев няма да издържи “, сподели още Нанков.

„ ГЕРБ съобщи, че ще е градивна съпротива. И ние сме – демонстрирам грешките и решения. Самочувствието на ръководещите ще ги докара до обричане. Скараха се в всички – бизнеса, синдикати, превоза, кому е нужно? “, разясниха от ГЕРБ.

„ Цените би трябвало всеки ден да ни споделят като прогнозата за времето. “, разяснява Делян Добрев.

„ Колегите приказваха за едната година благополучие, което ни донесе смяната. “, стартира Десислава Атанасова.

Тя напомни, че през вчерашния ден е била прекратена в Народното събрание и не е могла да се изкаже, а година по-рано тъкмо тези хора, са им викали статукво. Атанасова напомни, какъв брой поправки е направило държавното управление на ГЕРБ, а в този момент всичко е „ нула “.

Председателят на ПГ на ГЕРБ акцентира, че цените на тока, газа, храните и всичко е в пъти по-скъпо от преди една година. Припомни ѝ, че кабинета е заложил 7 милиарда лв. дълг единствено до актуализацията на бюджета.

Тя попита за какво за една годна не са били потвърдени думите на вътрешния министър Рашков, който непосредствено обвиняваше партията в обири и подслушвания.

„ Рашков пристиска политическия си конкурент, като даже арестува водач най-големия си конкурент “, напомни тя.

За последните няколко месеца от октомври 2021 до края на годината, т.е. по време на предизборната акция Министерство на вътрешните работи има 1000 претенции за потребление на СРС. Или Бойко Рашков усърдно е проверявал политическите си съперници в предизборната акция или престъпността внезапно се е нараснала. И двете са правилни. Очевидно е, че престъпността внезапно се е вдигнала, тъй като за първите три месеца на тази година настояванията за СРС са над 900. А истина ли е, че Бойко Рашков притиска политическите си съперници? Истина е. “, разгласи Атанасова.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР