Ако до 13 февруари не изберем председател на СОС, ще

...
Ако до 13 февруари не изберем председател на СОС, ще
Коментари Харесай

Вили Лилков : Отиваме на вариант временен председател на СОС

Ако до 13 февруари не изберем ръководител на СОС, ще възникне въпросът за легитимността му. Дневният ред на столицата ни притиска и желае своето. Отива се на вид с краткотраен ръководител на съвета. През интервала, в който ще ръководи, политическите сили ще влязат в договаряния за лъчение на болшинство. Това съобщи общинският консултант от " Синя София " Вили Лилков.

" ПП–ДБ–СС и ГЕРБ–СДС въобще не разговаряха, обстановката беше патова. В последно време всички седнахме на една маса, с доста дребни изключения, и малко по малко се преодоляват разликите, тонът става по-умерен. Кандидатите да внимават какво приказват по време на акция, тъй като думите доста тежат след това и проблемите се трансферират на столичани. Търсим разсъдък, с цел да се избегне рецесия ", счита той. 

По думите му е стряскащо да липсват 15 флашки от изборите. " При 90% разлики от машинното гласоподаване и хартиените протоколи, това фактически е проблем ", призна Лилков. 

Според него целеустремено българският хайлайф е премахнат след 9 септември. " Синовете на райна Княгиня са премахнати, също и племенниците на Бачо Киро и Иван Вазов. От репресиите на комунизма не остава непокътнат нито един сегмент от българското общество ", напомни политикът. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР