Ако днес има нови избори, резултатът би бил подобен. Това

...
Ако днес има нови избори, резултатът би бил подобен. Това
Коментари Харесай

Аделина Радева направи огромен гаф и разсмя Джамбазки, той ухилен до уши й обясни, че...

Ако през днешния ден има нови избори, резултатът би бил сходен. Това е волята на българските жители - това да е ръководещата коалиция. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " евродепутатът Ангел Джамбазки.

" Водачите на нашите политически обединения ще имат диалог преди срещата с ГЕРБ. Не виждам виновност в министрите, които подадоха своите оставки. Не виждам виновност в държанието на министър Нанков, който е одобряван от всички, освен от ГЕРБ и в действителност си схваща от работата. На всички е известно, че когато се сменят административни ръководители или министри, администрацията не работи както би трябвало ", сподели Джамбазки, дебело наблягайки, че това е персоналното му мнение.



" Ако има отговорни хора за ремонта на пътя, то те би трябвало да бъдат ремонтирани и осъдени. Те би трябвало да са разследвани и да се откри имат ли в действителност виновност. Нито Радев, нито Нанков, нито Московски са отишли персонално да ремонтират пътя. Политическото решение дали да се гласоподават оставките ще се реши през днешния ден на съдружното ни събиране ", сподели Джамбазки.

Аделина Радева реши да дръпне тирада за позицията на Вътрешна македонска революционна организация по отношение на оставките на тримата министри, само че направи дребен гаф, отсичайки, че гостът й в действителност е част от групировката на Валери Симеонов. Това необятно усмихна и разсмя Джамбазки, който с глас прихна и й изясни, че в действителност е в партия Вътрешна македонска революционна организация. 



Никой не отхвърля правото на премиера да изиска оставките на министри, които той е излъчил от политическа партия ГЕРБ. Все отново обаче е обикновено, когато е в коалиция и с други хора и партии, да ги уведоми, че е взето такова решение. Дали би трябвало да има промени, това ще решат четиримата през днешния ден дружно ", сподели евродепутатът.

" Всеки има право на неприятен усет. Това е безусловно безсмислена и глупава агитация. Това е изкуство и всеки има право да се излага ", по този начин разяснява Джамбазки  клипа на Азис, който безусловно взриви видеоплатформите по гледаемост. Във видеото взе участие огромната българска актриса Цветана Манева.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР