Ако да забременеете се е превърнало в желание номер едно

...
Ако да забременеете се е превърнало в желание номер едно
Коментари Харесай

Вижте тези 7 съвета за по-бързо зачеване

Ако да забременеете се е трансформирало в предпочитание номер едно за вас на този житейски стадий, на който сте сега, то тогава би трябвало да извършите някои промени в метода си на живот, които ще ви оказват помощ магията да се случи по-бързо.

Спрете противозачатъчните по-отрано

Колкото по-рано преустановите приема на противозачатъчни таблетки, толкоз по-добри шансове имате тялото ви да се приготви за забременяване. На тялото ви му е належащо време, с цел да се приготви за овулация и имплантиране на яйцеклетката. Добре е да е минал най-малко един постоянен цикъл след прекъсването на хапчетата, след който да започнете с опитите за зачеване.

За да забременеете по-бързо и бременността ви да не е сложена в риск е належащо да се щадите повече. Ако сте последовател на интензивните тренировки би трябвало да знаете, че може би ще се наложи да ограничите малко интензитета. Прекалено усилените тренировки потискат плодовитостта.

Консумирайте потребни мазнини

Това важи за вас и за колегата ви. За да бъде фертилитетът ви на равнище е належащо да се храните пълноценно, като менюто ви наложително би трябвало да включва потребни мазнини и протеини. Сред тях са мазните риби, ядките, яйцата, авокадото, бобовите растения, семената.

Включете и храните, стимулиращи спермата

Както здравето на дамата е от голяма важност, по този начин и това на мъжа. Наблегнете на някои потвърдено ефикасни в стимулирането на спермата храни, като стриди, плодове, зеленчуци, нар, мед, храни, съдържащи омега-3 мастни киселини, цинк и витамини от група В.

Взимайте пренатални витамини

Те ще приготвят тялото ви за идната бременност и ще покачат възможностите тя да се случи по-бързо.

Засилете приема на желязо

Желязото е значимо, тъй като то обезпечава оптимални равнища на хемоглобин в кръвта, което понижава риска от анемия, по този начин присъща по време на бременността. Освен това, желязото усъвършенства абсорбцията на калций в тялото на майката и бебето.

Ограничете кофеина и алкохола

Тези стимулантни субстанции понижават възможностите да забременеете, тъй като влияят директно на нервната система. Ако желаете да заченете по-скоро, намалете кофеина и алкохола. Приемът на кофеин не би трябвало да надвишава 200 мг дневно. Този на алкохол – не повече от дребна чаша вино или бира.

Източник: Струма
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР