Ако чуете мъж да казва, че не се вглежда в

...
Ако чуете мъж да казва, че не се вглежда в
Коментари Харесай

Вижте женските черти, които отблъскват мъжете веднага

Ако чуете мъж да споделя, че не се вглежда в дребните елементи и не се вглъбява в дреболии, когато търси любовта в лицето на някоя жена, несъмнено не споделя истината. Малките неща имат значение. Всеки мъж следи за дребни сигнали в женското държание, които го нервират или които не може да одобри, смятайки ги за евентуален мотив за неуспех на връзката.
Кои са чертите в женското държание, които мъжете не могат да одобряват и за които наблюдават при първите срещи с дамите?

Дали тя се държи неприятно с обслужващия личен състав
Ако мъжът е завел дамата си на вечеря, той сигурно ще следи по какъв начин дамата се държи със сервитьорите, барманите, обслужващия личен състав въобще. Всяко нейно мрънкане, неприятно държание, заяждане със сервитьорите оказва огромно въздействие върху мъжката преценка. Мъжете биха се отказали от връзка с жена, която се държи по този начин, тъй като считат, че е глезена, надменна, прекомерно взискателна и това ще се отрази и върху тях.

Тя е придирчива към храната
Много дами наблюдават какво ядат, с цел да поддържат фигурата си. Други пък не обичат избрани храни и са склонни да избират деликатно, когато поръчват храна в ресторант или заведение. Мъжете се нервират от тези женски ритуали. Ако ровите в чинията си и отделяте неща, които не обичате, или пък вманиачено следвате избрана диета, би трябвало да знаете, че това отблъсква множеството мъже.

Тя желае деца
Желанието за семейство и деца е прелестно, само че доста мъже са отблъснати от този женски блян. Дори мъжът да желае безусловно същото от бъдещата си връзка, чувството, че дамата безусловно желае деца може да го отблъсне още в самото начало. Мъжете и дамите са устроени по друг метод. За да изиска деца, мъжът би трябвало да е мощно влюбен и сигурен, че желае тъкмо тази жена да го подари с дете.
Докато при дамите желанието за дете идва от надълбоко, интуитивно равнище. В някои случаи желанието се появява и при постигане на точка на съзряване, в която дамата осъзнава, че към този момент е подготвена да бъде майка. Именно в такива моменти женското лъчение е доста мощно и мъжете го долавят, като това ги кара да се оттеглен инстинктивно.

Тя има противен смях
Смехът има значение за връзките, колкото и необичайно да звучи. Ако една жена има провокиращ, креслив, противен смях, това би могло да отблъсне мъжете и да ги откаже от това да имат връзка с нея. На пръв взор това не би трябвало да пречи в избора на дама, само че истината е, че доста мъже биват отблъснати от провокиращ женски смях.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР