Ако човек свали бързо 15-20 килограма, тогава кожата му може

...
Ако човек свали бързо 15-20 килограма, тогава кожата му може
Коментари Харесай

Експерт обясни как да отслабнете, за да не увисне кожата

Ако човек смъкна бързо 15-20 кг, тогава кожата му може да пострада и да не се върне към предходния си тип. За да не се случи това козметикът Марина Мотилева описа по какъв начин вярно да отслабнете.
При здрав човек кожата реагира бързо на съмнения в тежестта. Тоест, когато човек напълнее, тя се разтяга, без да се образуват стрии, а в противоположния развой, отслабвайки, в противен случай, се свива съгласно фигурата.
Много неща обаче може да попречат това да се случи. Състоянието на кожата може да бъде повлияно от възраст над 50 години, метаболитни болести, хормонални нарушавания, дефицит на витамини. В тази обстановка кожата на отслабващ човек може да увисне като на куче шарпей.
Вътрешната страна на ръцете е изключително наранена, тъй че е толкоз значимо да отслабвате и да работите по едно и също време върху положението на кожата. Освен това проблематична зона е коремът.
В случаите, когато количеството на непотребната тъкан е голямо, тогава единствено оперативна интервенция би решила казуса. Но в този случай би трябвало да сте готови, че ще останат белези.
Но в случай че казусът не е толкоз тежък, тогава може да опитате процедури за радиолифтинг, вакуумен масаж, импланти. Това ще помогне на кожата да стане по-плътна, изясни Марина Мотилева.
Освен това тя поучава в процеса на намаляване да вършиме постоянно изсъхнал масаж с четка, да вземате противоположен душ, да вършиме обвивки, да пиете витамини и колаген. Това ще разреши на кожата да се усеща по-добре и да бъде по-еластична.
Освен това, в случай че планирате да свалите двадесет кг или малко по-малко, тогава не чакайте, до момента в който постигнете резултата, свържете се авансово с козметик.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР