Ако четете този пост, то е, защото сървърите ни работят.

...
Ако четете този пост, то е, защото сървърите ни работят.
Коментари Харесай

Илън Мъск не се сдържа да се пошегува със срива на Мета

" Ако четете този пост, то е, тъй като сървърите ни работят ". Това написа милиардерът и притежател на X (Туитър) Илън Мъск по време на срутва на Facebook и останалите платформи на " Мета ".

If you’re reading this post, it’s because our servers are working
— Elon Musk (@elonmusk)
Услугите на компанията на Марк Зукърбърг бяха недостъпни за към час в голям брой страни - потребителите бяха " изхвърлени " от профилите си и не можеха да влязат в тях още веднъж.

Темата за срутва бързо стана номер едно в конкурентните платформи Х и TikTok. Заради невъзможността да употребява друга обществена мрежа, представителят на " Мета " Анди Стоун заяви с туит, че в компанията знаят за казуса и работят по него=

We`re aware people are having trouble accessing our services. We are working on this now.
— Andy Stone (@andymstone)

Това предизвика нов пост от страна на Илън Мъск:

— Elon Musk (@elonmusk)


Платформите на " Мета " са измежду най-популярните в света. Facebook има 3 милиарда дейни месечни консуматори, а Инстаграм - близо 1,4 милиарда.

Последният огромен срив на услугите на " Мета " беше през 2021 година, когато услугите Facebook, Инстаграм, и чат приложенията Messenger и Whatsapp прекъснаха работа за съвсем шест часа.

Днешното спиране беше доста по-кратко, само че е първо по рода си, разясняват специалисти. Говорителят на " Мета " сервира опрощение на потребителите, само че аргументите за срутва не се оповестяват.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР