Ако беше толкова жестоко при нас нямаше да напуснат шест

...
Ако беше толкова жестоко при нас нямаше да напуснат шест
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Едва ли ще получим мандат от президента


Ако беше толкоз грубо при нас нямаше да изоставен шест индивида. Това съобщи зам.-председателят на " " Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година в предаването " Лице в лице " по bTV.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 415
Ние постоянно сме заявявали какви са ни задачите ни и при какви условия бихме влезнали в коалиция. При двете гласувания бяхме ясни. Още в нощта на изборите господин Трифонов предложи държавно управление на малцинството. Ако беше по сегашната формула щяхме да сме с " Демократична България ", Мая Манолова и Татяна Дончева и нямаше да изкара и месец. В предния парламент преговрите въртрвяха добре за държавно управление на малцинството. Докато не изнесохме информация за Кирил Петков. Имахме договаряния с останалите партии за бъдещето ръководство, без нападки. Всичко това до момента в който Христо Иванов не излезе на трибумата и не сподели, че сме дългата ръка на ДПС без съображение, сподели Йорданов. 

Четири месеца повтаряме, че в случай че се наруши съдружното съглашение за Северна Македония ще напуснем. Когато има коалционно съглашение би трябвало да се съблюдава. Ние търпяхме 4 месеца под напън, че би трябвало да се съблюдава. През цялото време единия сътрудник работи против другия, сподели още той.

По думите му 4 млн. лева поискани от Министерство на регионалоното развиване е неистина. 

Йораднов означи, че казусът на границата е повдигант още предходната година от Любомир Каримански. 

Орлин Алексиев няма въздействие над партията. Познавам го, когато достави едно злощастно ферари за Шоуто на Слави. Тук никой не е извадил доказателство за финансови намеси, уточни депутатът. 

Йораднов означи, че " " ще отиде на съвещания при президента на следващия ден. 

Ще отидем на съвещания. Това е естествена процедура. Това, което напарвиха " Продължаваме промяната " и БСП е неуважително. Никога до в този момент не сме си разрешавали да не отидем при президента на съвещания. Досега никой в новата ни история, без значение от връзките, не си е разрешавал такова пошло държание. Мога да ви уверя, че президентът няма да ни връчи мандат, посочи Йорданов. 

Коалиция с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Въразждане " е невъзможна. С участниците от сегашната коалиция е по-възможно, единствено в случай че сегашният министър председател не взе участие. Петков е като Бойко Борисов, само че по-образован. Добре е също Асен Василев да не е част от идващото държавно управление. Имам насъбрани отрицателни усещания към Петков. Човек, който се е влюбил във властта, постоянно дава обещание нещо и не го прави. Василев не е добър финансов министър, уточни Йорданов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР