Ако арестът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател

...
Ако арестът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Ако арестът на Бойко Борисов се бе случил в миналото, нямаше да излезе така бързо

Ако карцерът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се бе случил в предишното, нямаше да излезе по този начин бързо, изключително при данните, които аз знам, че съществуват. Това заяви в предаването " Въпросите " по ТВ1 някогашният вътрешен министър.
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 223
Именно до момента в който беше министър на вътрешните работи, бившият министър председател и водач на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г беше задържан за 24 часа, а по-късно съдът разгласи ареста за противозаконен.

разяснява и думите на Борисов, че няма никакви кадрови искания за възможен кабинет, с изключение на да не е вътрешен министър. " Аз не обръщам внимание на тези мнения, които изрази Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че няма да се съгласи и няма да одобри държавно управление с мое присъединяване, това е негов проблем ", съобщи Рашков.

Според него на предварителните парламентарни избори на 2 октомври се е " развихрило пазаруването и продаването на гласове ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР