Ако 12-те зодии са тръгнали на пътешествие в една кола...

...
Ако 12-те зодии са тръгнали на пътешествие в една кола...
Коментари Харесай

Виц: Зодиите в една кола на път преди празниците

Ако 12-те зодии са тръгнали на странствуване в една кола... преди всичко, ще стане ужасно. На второ - занимателно. Ето какво би правила всяка от зодиите:

Овенът не стопира да бърбори, пуска музиката и следи дали водачът не прекалява със скоростта и рисковите завои. Ако той застане зад кормилото обаче, внезапно усилва скоростта на жълт светофар и поглежда в огледалото за задно виждане, с цел да промърмори "Нещастници! " на всички коли, останали на алено.

Телецъ т спи най-отзад, тъй като се е погрижил за всичко още от у дома. Изнервя се, когато някой закъснява и би изпаднал в смут, в случай че откри, че е не запомнил пътеводителя си. Само дето това няма по какъв начин да се случи на подредения Телец .

Близнаците седят зад Овена и се пробват да го накарат да смени станцията, с цел да изтрещява в колата на обичаната си музика. Още преди да са пристигнали, общителните Близнаци са съумели да намерят познати на познати на познати, с които да се срещнат, когато дойдат. През цялото време си приказват с всички (понякога едновременно) и вземат участие във всичко, което се случва в колата.

Най-много 10 минути след потеглянето Ракът вади торбата със сандвичи и стартира да унищожава първите няколко. Разказва на всички в колата за новата си обич, до момента в който им раздава сандвичите, които е направил за тях. Сменя си настроението - прецизно на всеки 6 минути.

Лъвът се пробва да се надговори с Овена , като споделя истории от последното си епично пътешестване с кола. Държи под око дали всички в колата се забавляват и внимателно връща диалога към обичаните си тематики, при положение, че се отклони в неверна посока. Настоява да кара и взема решение по кое време да се стопира – тъй като кой знае по-добре?

Козирогът и Девата са забили нос в картата и пресмятат най-ефективните направления. Редуват се кой да кара, като всеки следи шофирането на другия под лупа. Докато не кара, Девата се чуди дали не е не запомнила нещо значимо у дома и обира въргалящите се по пода на колата празни бутилки и опаковки от вафли. Ред би трябвало да има малко!

Везните си приказват с всеки в колата, до момента в който търсят в преносимия компютър си забавни места, които да се посетят след идване. Може би украсяват колата, в случай че към този момент не са го създали.

Скорпионът е нахлупил шапка, поставил е слънчеви очила и си почива блажено. Когато му омръзне, подвига големия си фотоапарат и стартира да снима останалите в колата.

Стрелецъ т приказва по телефона, до момента в който си приказва и с Близнаците . В същото време блее през прозореца и упорства да се стопира на всяко място, което наподобява по-интересно.

Козирогът упорства да кара, да сменя музиката и да стопира за разтъпкване и оживление. От време на време доставя останалите пасажери с потребна информация като какъв брой време са карали, какъв брой часа остават, къде е идната бензиностанция.

Водолеят измисля занимателни игри за ликвидиране на времето в колата или споделя в елементи за последната книга, която е прочел. Когато чуе обичана ария, усилва звука на радиото до пръсване на тъпанчетата и танцува в колата.

Рибите мълчат на задната седалка, със слушалки в ушите и загледани в пейзажа. Може и да си подремнат. Но разсънят ли се, колата стартира да се тресе от смях от пиперливите им смешки. Половината зодии в действителност се чудят дали да се смеят или да одобряват закачките на Рибите персонално. Забравили са половината си багаж, само че към този момент са се разбрали кой с какво да им услужи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР