Академията за кинематографски изкуства забрани на Уил Смит да присъства

...
Академията за кинематографски изкуства забрани на Уил Смит да присъства
Коментари Харесай

Уил Смит получи 10-годишна забрана за присъствие на Оскарите заради инцидента с Крис Рок

Академията за кинематографски изкуства забрани на Уил Смит да участва на "Оскарите " и всяко друго проведено от академията събитие в продължение на 10 години поради случая, при който той удари пестник на Крис Рок, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Ходът беше разгласен след среща на Борда на шефовете на академията, на която беше разискван отговорът на дейностите на Смит.

"Церемонията по връчването на 94-те Оскари трябваше да е честване на множеството характерности в нашето общество, които свършиха невероятна работа през тази минала година, само че тези моменти бяга засенчени от неприемливото и нездравословно държание, демонстрирано на сцената от господин Смит ", се споделя в изказване на академията.

"Приемам и почитам решението на академията " сподели Смит в свое изказване.

Академията също по този начин се извини за метода, по който е реагирала на обстановката и че е разрешила на Смит да остане в залата и да одобри премията за най-хубав артист.

Забраната значи, че артистът няма да може да връчи една от огромните награди на церемонията идната година ,

каквато е традицията за спечелилите оценката. Академията също по този начин изрази "дълбока признателност " към Крис Рок, който съгласно нея съумял да резервира хладнокръвие в "извънредна обстановка ".

В изказването на академията не се загатва дали Уил Смит ще може да бъде номиниран за "Оскар "

в продължение на идващите 10 години, нито дали ще му бъде отнета премията. АП напомня, че "Оскарите " на изключените от организацията Харви Уайнстийн и Роман Полански не са отнети.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР