Академията дава възможност на всеки курсист за бързо развитие и

...
Академията дава възможност на всеки курсист за бързо развитие и
Коментари Харесай

Scalefocus Academy развива бъдещите IT специалисти безплатно и изцяло онлайн


Академията дава опция на всеки курсист за бързо развиване и работа по действителни планове
(снимка: Scalefocus Academy)

Scalefocus Academy към този момент започва своя банкет на учащи се в напълно онлайн среда, а новозаписаните курсисти ще получат гратис тримесечно образование, което включва лекции онлайн, на практика извършения и персонални срещи с наставник.

Обучението е ориентирано към хора с базови знания в определената област, като студентите ще имат опция да ги надградят до високо професионално равнище, посредством работа по действителни планове и особено готова стратегия от най-хубавите експерти в региона.

За да се включат в Академията, бъдещите ѝ студенти би трябвало да подадат своята кандидатура през уеб страницата и да преминат изпит, който ще се организира още веднъж онлайн при започване на ноември. Академията отваря порти за старт на IT кариера в най-голямата българска софтуерна компания – Scalefocus, с първична заплата от 1800 лева

В процеса на програмата, учащите се в Scalefocus Academy ще придобият умеенето да позволяват комплицирани механически проблеми и да създават програмен продукт „ от нулата ” в границите на действителен план. Целта на Академията, както и преди, е да помогне за професионалното развиване на хора, които желаят да стартират работа по действителен план.

Обучението е създадено по този начин, че да даде задоволително на практика, с изключение на теоретични познания на присъединилите се, и да им помогне да навлязат в дълбочина в определената от тях IT сфера. В продължение на три месеца, IT експерти с дълготраен опит ще влизат в ролята на лични ментори на студентите и ще направляват и подкрепят курсистите в тяхното професионално израстване от IT запалянковци или фенове до същински инженери, подготвени да стартират работа в действителна среда.

Академията отваря вратите към сполучлива кариера на IT експерт
(снимка: Scalefocus Academy)

Scalefocus Academy дава документ на сполучливо приключилите курса, а посочилите отлични резултати ще имат привилегията да стартират и работа в софтуерната компания. До този миг от студентите, приключили цялостната стратегия, повече от половината получават опцията да бъдат наети в Scalefocus въз основа на реализирани високи резултати от положените изпити.

Служителите на компанията са скъп актив, който към този момент е допълнен с фрагменти от отличниците от Академията през 2019. Някои от тях се причисляват към екипите още от деня на завършването си, а останалите са стартирали единствено 3 месеца след приемането на документа си.

Scalefocus Academy дава опция на всеки курсист за бързо развиване, работа по действителни планове и израстване в професионален проект при положително показване, което отваря вратите към сполучлива кариера на IT експерт. Желаещите да се развиват в IT сферата могат да подадат своята кандидатура на уеб страницата на.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР