Агитацията, която си позволява изпълнителната власт не само в Сливен,

...
Агитацията, която си позволява изпълнителната власт не само в Сливен,
Коментари Харесай

Министри от ГЕРБ агитират в Сливен, но не казват кога в града ще се пие чиста вода

„ Агитацията, която си разрешава изпълнителната власт освен в Сливен, само че и в цялата страна, е корист с мислещите хора поради очевидния спор в това -правителството да пропагандира за локален претендент. Законът е споделил, че за задачите на пропагандата не се разрешава потреблението на обществен административен запас “, разяснява във Facebook страницата си претендентът за кмет на община Сливен ген. Кольо Милев. Повод за думите му станах няколкото следващи визити на членове на кабинета, които се включват в акцията на претендента на ГЕРБ в " Града на Стоте воеводи ".
„ Защо районният министър Петя Аврамова не инспектира пречиствателната станция за питейни води, която стои незавършена към този момент 10 години? “, пита Милев. " Сливен е несъмнено единственият регионален център без пречиствателна станция за питейни води. Същевременно цената на водата е една от най-високите в страната. В обекта бяха вложени 34 милиона лв., строителството беше замразено през 2009 година и досега няма решение ", сподели още той.
Кандидатът на Българска социалистическа партия Кольо Милев, който е някогашен кмет, разяснява визитата на министъра на културата Боил Банов през седмицата. „ Виждам, че министърът е похвалил досегашния кмет по тази причина, че имаме една от най-красивинте и съвременни зали в страната – зала „ Сливен “, само че не знае, че ремонтът на тази зала е дело на нашия мандат, когато бяха отпуснати парите и тя беше подготвена на 90%. Просто ГЕРБ прерязаха лентата “, напомня ген. Милев. Проблемът, за който сигнализират в този момент претендентите за съветници от Българска социалистическа партия е, че залата не се употребява дейно и генерира съществени загуби, а решенията кой да употребява залата без да заплаща се вземат с резолюция на кмета, а не на Общинския съвет. От Българска социалистическа партия ще предложат смяна в Наредбата, която да регламентира кой и по какъв начин може да употребява общинския запас.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР