Агенцията за борба с градушките ще настоява за още поне

...
Агенцията за борба с градушките ще настоява за още поне
Коментари Харесай

Над 200 ракети са били изстреляни в Червен бряг , за да предотвратят градушката

Агенцията за битка с градушките ще упорства за още най-малко 2,5 милиона лв. по линия на бедствията и повредите, с цел да продължи самолетният прийом до края на сезона. 

Градушката, която нанесе големи материални вреди в Червен бряг и унищожи земеделска продукция във Врачанско, не е можело да бъде предотвратена. Това съобщи за БНР Ваньо Славеев, изпълнителен шеф на Агенцията за битка с градушките. На летище Горна Оряховица Славеев разиска обстановката с водещи съветски специалисти.

Гражданите, чието имущество в Северозападна България беше унищожено при градушката на 1 юли, нямат учредения да водят каузи против страната и против Изпълнителната организация за битка с градушките, тъй като тази буря не можеше да бъде предотвратена, твърди ръководителят на Агенцията Ваньо Славеев:

„ Момчетата не е имало какво да създадат. Просто не е имало техническата опция да се влияе върху тази клетка “.

От ракетните площадки са изстреляни съвсем 200 ракети. Невъзможна е била намесата на самолети, с цел да се опази Червен бряг и земеделските масиви във Врачанско. 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР