Агенция Митници иска удължаване на срока на затворените предприятия. Това

...
Агенция Митници иска удължаване на срока на затворените предприятия. Това
Коментари Харесай

Казаха: Работниците в заводите на Миню Стайков може да продължат да ходят на работа

Агенция " Митници " желае удължение на периода на затворените предприятия. Това стана ясно от думите на зам.-директора Юлиан Мирков, който изложи мнението на митниците по проблема с данъчните хранилища в региона на Карнобат, които бяха запечатани.

" Дадена е опция гроздовата годишна продукция да бъде призната в складови пространства, с цел да не се стигне до заличаване на подготвена продукция ", разясни Мирков.

Той изясни, че работниците на заводите могат да продължат да вървят на работа, само че изнасянето на стока от предприятията е неразрешена.

Мирков заяви още, че инспекцията във " Винпром Карнобат “ е открила голям брой тръбни връзки, от които се извежда етилов алкохол по нерегламентиран метод. По време на брифинга бяха показани видеоматериали от осъществените инспекции, които потвърждават съществуването им.

Междувременно, откакто митничарите запечатаха заводите на Миню Стайков, последва и неодобрение от страна на служащите, които излязоха на митинги. Припомняме, че следствието против Стайков стартира преди повече от две седмици, когато при акция на спецпрокуратурата той и още 10 души бяха задържани. Обвиненията са в данъчни закононарушения, пране на пари, произвеждане на цигари без бандерол.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР