Агенция Митници иска удължаване на срока на затворените предприятия с

...
Агенция Митници иска удължаване на срока на затворените предприятия с
Коментари Харесай

Агенция Митници иска обектите в Карнобат да бъдат запечатани още 60 дни

Агенция " Митници " желае удължение на периода на затворените предприятия с 60 дни. Това стана ясно от думите на зам.-директора на организацията Юлиан Мирков, който изложи мнението на митниците по проблема с данъчните хранилища в региона на Карнобат, които бяха запечатани, заяви Нова.

 Спонтанен митинг на стотици чиновници на Обновена
Спонтанен митинг на стотици чиновници на " Винпром Карнобат "

Жандармерия пази жп линията София - Бургас

" Дадена е опция гроздовата годишна продукция да бъде призната в складови пространства, с цел да се стигне до заличаване на подготвена продукция ", разясни Мирков и добави, че служащите на заводите могат да продължат да вървят на работа, само че изнасянето на стока от предприятията е неразрешено .

Мирков посочи, че инспекцията във " Винпром Карнобат " е открила голям брой тръбни връзки, от които се извежда етилов алкохол по нерегламентиран метод.

При производството на алкохол е съществувала тръба, от която е прекосявало нерегламентирано количество алкохол. Всичко това е довело до ощетяване на държавния бюджет, осведоми и БНР.

 Имало доста тежки нарушавания във
Имало доста тежки нарушавания във " Винпром Карнобат " съгласно шефа на Митница Бургас

Всички дейности на органите подлежат на обжалване

Мирков изясни, че тръбата е част от индустриален развой на филтрация в данъчен склад. На нея е открит нерегламентирано подложен кран, от който би могло да бъде извеждан метилов алкохол , алкохол от данъчния склад, без да излиза от измервателните устройства, които предават към организация " Митници ".

В тази връзка са подхванати дейности за застраховане на доказателства, както и за недопускане на вреди за бюджета.

По отношение на гроздовата годишна продукция, която следва да бъде предадена на производителя, е дадена опция на лицензирания складодържател да приема и съхранява гроздовата годишна продукция за недопускане на нейното заличаване, разясни Мирков.

 Стотици служащи от
Стотици служащи от " Винпром Карнобат " блокираха жп линията Бургас - София

Готвят се и да затворят автомагистрала " Тракия "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР