Агенция “Фокус” се продава. В момента към онлайн медията сериозен

...
Агенция “Фокус” се продава. В момента към онлайн медията сериозен
Коментари Харесай

Агенция Фокус се продава. Засилен интерес към радията на медиата

Агенция “Фокус” се продава. В момента към онлайн медията сериозен интерес демонстрират няколко компании, като до две седмици ще стане ясно кой най-вероятно ще е евентуалният покупател. Това разгласи пред Mediapool шефът на “Фокус” Диян Димитров.

“Имаме няколко предложения. Едната е за придобиване на цялата организация “Фокус”. А другите предложения са единствено за придобиване на лицензиите на радиостанциите на “Фокус”, посочи Димитров.

" Не знам от кое място изтече информацията през днешния ден, че стопираме активност. Останахме доста сюрпризирани. Няма такова нещо. Агенция " Фокус " работи и ще продължава да работи ", сподели Димитров.

От думите му стана ясно, че най-вероятно евентуалният покупател ще бъде разгласен до 14 дни.

" Обадете ми се след 2 седмици. Тогава ще обявим коя компания вероятно остава единствена евентуален покупател ", сподели още Димитров.

На въпрос дали непознати компании демонстрират интерес към медиата, той уточни, че са регистрирани в България, което не изключва това да са и някои от телекомите, които държат медии в страната.

По-рано в. “24 часа” заяви, че организацията, основана през 2000 година, ще бъде закрита.

Радиоверигата " Фокус " има 60 радиостанции, показва на уеб страницата си организацията. Там е с наличните радиа.

Агенция “Фокус” към този момент е построила 13 лични районни центрове в Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Кюстендил, Пазарджик, Пловдив, Сливен, Смолян, Стара Загора, Шумен и централен офис в гр. София, а в радиостанциите “Фокус” се приготвят 24 часови лични информационно-музикални стратегии, с новинарски излъчвания от национални и интернационалните вести на всеки кръговиден час, със лични осведомителни, публицистични, исторически, развлекателни, културни, просветителни и спортни излъчвания, се показва още на уеб страницата на медиата.

След гибелта при започване на 2019 година на Красимир Узунов, дълготраен шеф и притежател на " Фокус ", организацията бе наследена от брачната половинка му Татeна Узунова и щерка му Деница Джурова.

Mediapool се свърза с Тетяна Узунова, тя изслуша въпроса на медиата ни и по-късно прекъсна диалога. След това не отговаряше на следващи позвънявания.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР