Агентът на датския футболист Кристиан Ериксен Мартин Шуутс бе категоричен,

...
Агентът на датския футболист Кристиан Ериксен Мартин Шуутс бе категоричен,
Коментари Харесай

Агентът на Ериксен: Спекулациите за бъдещето му са логично последствие от доброто му представяне

Агентът на датския футболист Кристиан Ериксен Мартин Шуутс бе безапелационен, че играчът е изцяло съсредоточен върху сегашния си тим и постигането на задачата – оставане във Висшата лига. В неделя отборът е хазаин на в среща от 32-рия кръг, а все още заема 14-а позиция с 33 точки. Шуутс се изрече във връзка слуховете, свързващи 30-годишният футболист с вероятно завръщане в някогашния му тим през лятото.

Ериксен остави отлични усещания с изявите си във Висшата лига в последните седмици. През януари датският национал подписа шестмесечен контракт с Брентфорд при завръщането си в професионалния футбол след сърдечния арест, който претърпя през предишното лято по време на Европейското състезание по футбол.

„ Ясно е, че Кристиан оставя положителни усещания все още, както с националния отбор, по този начин и с Брентфорд. Спекулациите за бъдещето му са разумно следствие. Той би желал да се концентрира върху изявите си в отбора за постигането на груповата цел, която е оставане в елита “, съобщи Мартин Шуутс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР