Агентът му е Рене Рамос - брат на Серхио, капитанът

...
Агентът му е Рене Рамос - брат на Серхио, капитанът
Коментари Харесай

Фен на Реал и Кристиано Роналдо е новата млада звезда на Барса

Агентът му е Рене Рамос - брат на Серхио, капитанът на Реал (Мадрид). Идолът му е Кристиано Роналдо. От дете е почитател на " белия балет ". Обвързан е за три години с... Барселона. А при дебюта си за първия тим на " блаугранас " остава на терена цялостен мач и вкарва гол - при триумфа с 3:0 над Мурсия за Купата на Краля. Името му е Хосе Мануел Арнаис Диас. Или просто Хосе Арнаис. Новата млада звезда на Барселона.

22-годишният испанец е роден в Толедо. Минава през юношеските обединения на Талавера, а по-късно е притеглен във Валядолид. Бележи страховит напредък и за три години от младежите на тима се трансформира в главен състезател при мъжете. Забелязан е от Барселона. Говори се, че персонално треньорът на каталунците Ернесто Валверде е поискал крилото. За правата му отборът от Сегунда получава 3,4 милиона евро. Това се случва предишното лято.

 Снимка 320950
Източник:

От този сезон се присъдинява към Б тима на Барса, който играе във втория ешелон на испанския футбол. Вкарва 4 гола в 10 мача, а положителните му игри дават сериозна поръчка за включване в първия тим на каталунците за по-дълго време. Първият му тест против Мурсия за Купата минава чудесно - страхотното му попадение оформя успеха на Барселона с 3:0. Типично в собствен жанр, бързоногото крило влиза от левия фланг към средата и не се колебае да остави вратаря на домакините беззащитен с акуратен изстрел. Ще бъде забавно, когато му се даде късмет против по-сериозен противник. В срещата на няколко пъти показва умеенето си да увлича по няколко бранители със себе си, което би отворило големи пространства за Лионел Меси и Луис Суарес.



Хосе Арнаис припомня ненапълно на Ариен Робен преди 10 години. Талантът играе най-вече с десния крайник, а позицията му на ляво крило постоянно обърква противниковите отбрани. Пробивите му мъчно могат да бъдат спрени без нарушаване.

Но дано се върнем на третото изречение - дали в действителност е почитател на Реал? Това не би му разрешило да се впише във безконечния зложелател на " белите " - Барса, милионите почитатели не биха го позволили. Е, Арнаис има отговор. Сега геният не си губи времето и отвън терена. За да постави завършек на предишното си, засипва с насмешки " белия балет " и Кристиано на своят профил в Twitter във всеки комфортен миг. Загубата на Реал от Жирона с 1:2 в неделя стана мотив за лавина от " туитове " - над 30!

 Снимка 320947
Източник:

Часто от тях: " Голове в лигата: Меси - 12, Дзадза - 9, Паулиньо - 3, Кристиано - 1 ", " Попадения през този сезон: Роналдо - 1, Аден Флинт (защитник на Бристол сити) - 3. Кой в действителност е най-хубавият? ", " Реал към този момент е на 8 точки след Барселона (снимка с просълзен Роналдо) ", " 8 точки пред Мадрид, обичам тази игра! ".

 Снимка 320949
Източник:

Дали младокът е сменил пристрастията или е намерил добър метод да заблуди шефове и почитатели - следва да разберем. Все отново, може да не му се наложи да залива Кристиано и компания с насмешки още дълго. Носят се клюки, че няколко тима от Острова демонстрират сериозен интерес към крилото. Клаузата му за откупуване от каталунците е 20 милиона евро. Барселона към този момент си изпати от една прословута уговорка за откупуване. С 202 милиона над тази на Арнаис. Да, за Неймар и ПСЖ става въпрос.

 Снимка 320946
Източник:

Наскоро се появи друга забавна информация в медиите. Серхио Рамос е посъветвал брат си да поговори с клиента си за възможен трансфер на Хосе в Реал! Бъдещето на младока наподобява все по-интригуващо. Вариантите са доста.

Едно сигурно е ясно - желанието на Арнаис да заиграе в първия тим на Барса е голямо. Младокът даже направи анкета към почитателите в обществените мрежи по тематиката. Дали желаят да го виждат по-често в първия отбор на каталунците. Водещите два отговора са " ДАААА! " с 53% и " Дайте му още време " с 42% от всички гласове. По всичко проличава, че на испанеца не му липсва самочувствие. Има за какво да е убеден в себе си - определен е от Ернесто Валверде.

 Барселона победи Мурсия с 3:0 като посетител
Резервите на Барселона с класическа победа за Купата на Краля (ВИДЕО)

" Каталунците " победиха Мурсия с 3:0 като посетители

Контузията на Усман Дембеле отваря свободно място в офанзивата на каталунците. Арнаис е във форма и... кой знае. Виждали сме всичко във футбола.

Бъдеща звезда на Барселона или Реал? На някой британски гранд? Или следващ състезател от вида " доста звук за нищо " - следва да разберем...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР